"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Όταν οι τιμές αποδίδονται σε όσους τις αξίζουν, είμαστε όλοι υπερήφανοι!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Χρήστος Παπανικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Ένας από τους καλύτερους αθλητές του άλματος επί κοντώ, ένας Έλληνας αθλητής στίβου που πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία των ανδρών το 1970 με άλμα στα 5,49 μέτρα.

Χρήστος Παπανικολάου - Βικιπαίδεια

Καθίσταται ο πρώτος Βαλκάνιος αθλητής που κάνει παγκόσμιο ρεκόρ μεταπολεμικά. Το ρεκόρ του αντέχει 22 χρόνια ως πανελλήνιο και 531 ημέρες ως παγκόσμιο!

Ένας Τρικαλινός αθλητής, που έκανε περήφανη την πόλη που γεννήθηκε και την χώρα του με τις επιδόσεις του, που ασχολήθηκε και τίμησε τον στίβο σε δύσκολες εποχές και που κατάφερε να σηκώσει την Ελληνική σημαία λίγο ψηλότερα…

ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ | Δήμος Τρικκαίων

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε χθες στον Γ.Σ. Τρικάλων και όπως χαρακτηριστικά είπε ««πίστεψε σε μένα, με στήριξε ψυχολογικά με έκανε να πιστέψω ότι έχω υψηλούς στόχους καθημερινά».

Με πολύ μεγάλη συγκίνηση για την τιμή που του δόθηκε, να κοσμεί την είσοδο του Σταδίου Τρικάλων και το όνομά του, αναφέρθηκε σε “ευαισθησία και εκτίμηση” για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ολοκλήρωσε τον λόγο του με τις λέξεις «Τρίκαλα αγαπημένη μου πόλη. Σας ευχαριστώ. Είμαι ευγνώμων».

Εμείς ευχαριστούμε κ. Παπανικολάου για τις συγκλονιστικές και αξέχαστες στιγμές που έζησαν τα Τρίκαλα και η Ελλάδα με τις επιδόσεις σας. Είστε ένα τεράστιο όνομα για την ιστορία του επί κοντώ στην Ελλάδα και παγκόσμια αλλά και μια δυνατή πηγή έμπνευσης για νεότερους αθλητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης