"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

«Εφυγε» ο θρυλικός Βασίλης Μποτίνος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην ερυθρόλευκη οικογένεια, κι όχι μόνο, η είδηση πως ο Βασίλης Μποτίνος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 77 ετών.

Βασίλης Μποτίνος: Διασωληνωμένος με κορωνοϊό - Ποδόσφαιρο - Super League 1  - Ολυμπιακός | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6


«Πάλεψε επί ενάμιση μήνα σκληρά, αλλά τελικά υπέκυψε στην μάστιγα της εποχής, τον κορωνοιό. Ο αγαπημένος φίλος και ο ποδοσφαιριστής που άφησε το δικό του αποτύπωμα ως ακραίος επιθετικός, νοσηλεύτηκε στο Κρατικό της Νίκαιας και στην εντατική του ΚΑΤ, αλλά η επιβάρυνση ζωτικών του οργάνων ήταν καθοριστική για την ζωή του. Δεν άντεξε.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» έγραψε πριν από λίγο ο γνωστός Πειραιώτης δημοσιογράφος, Κώστας Μυλωνάς, που κάλυπτε επί σειρά ετών το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

BNSports.gr - Όταν οι Πορτογάλοι του Εουσέμπιο γνώρισαν τη συντριβή στο  Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης με 4-2 από την Ελλάδα! (video)

Ο Βασίλης Μποτίνος γεννήθηκε στον Βόλο στις 19 Οκτωβρίου 1944 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1962 στον τοπικό Ολυμπιακό. Τρία χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ΣΦΠ. Με τα ερυθρόλευκα χρώματα έπαιξε 140 ματς από το 1965 έως και το 1971 πετυχαίνοντας 120 γκολ. Στη συνέχεια έπαιξε σε Παναιγιάλειο (1972 – 1973) και σε Πανιώνιο (1973 – 1974).
Φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 12 φορές και σκόραρε τρία γκολ.

Λουκάς δ. Θεοφανόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης