"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24 C
Trikala

ΖΩΝΤΑΝΗ ΦΑΤΝΗ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας υποδέχεται τα Χριστούγεννα και τους επισκέπτες του με τη μεγαλύτερη “ζωντανή φάτνη” που έγινε ποτέ.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΦΑΤΝΗ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα με πολύ σεβασμό στους επισκέπτες του με τη μεγαλύτερη «Ζωντανή Φάτνη». Και φέτος οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης θα ζωντανέψουν με ένα μοναδικό τρόπο μπροστά στα μάτια μας.

Πραγματικά Χριστούγεννα, λουσμένα στο φως και τη μουσική. Η πόλη στολίζεται, μεταμορφώνεται και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της – και ιδιαίτερα τα παιδιά – σε μια μοναδική γιορτή.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Η πλατεία της Φαρκαδόνας θα αποτελέσει τον πυρήνα του χριστουγεννιάτικου σκηνικού της πόλης μας, μια εντυπωσιακή ζεστή εορταστική εικόνα, καθώς θα μετατραπεί σε ένα πεδίο διαδραστικού παιχνιδιού με ψυχαγωγικές δράσεις για όλους, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση. Σε όλη την διάρκεια η πλατεία φιλοξενεί σειρά καλλιτεχνικών και μουσικών εκδηλώσεων. Κάθε μέρα μουσικά και καλλιτεχνικά σχήματα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις. Παραδοσιακοί χοροί, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα αλλά και σύγχρονη μουσική θα εμπλουτίσουν το γιορτινό πρόγραμμα. Μάγοι, ξυλοπόδαροι, θεατρικές παραστάσεις και η Αστερένια με τις ευχές θα μαγέψουν τους μικρούς μας φίλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης