"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Η Αργεντινή, ο Ραγκούσης και ο Οικονόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στη νίκη της Αργεντινής και το καυστικό του σχόλιο για το ενδεχόμενο να ήταν διοργανώτρια αρχή η Ελλάδα, άναψε φωτιές.

«Αν ήσασταν εσείς η διοργανώτρια αρχή, δεν θα υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να έπαιρνε το Παγκόσμιο Κύπελλο η Αργεντινή, γιατί ο διαιτητής θα ήταν πιασμένος, θα είχατε βάλει την ΕΥΠ να τον παρακολουθεί και θα είχατε βάλει τον ποδοσφαιρικό Ντογιάκο και Γεωργιάδη να απειλήσει τον Μέσσι, άσε που θα είχατε κανονίσει παρέμβαση στο VAR μέσω Predator», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά σε εξίσου καυστικό ύφος.

Ο κ. Οικονόμου επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη που ερευνά την υπόθεση εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ που εμπιστεύεται ρυπαρά κέντρα που παρουσιάζουν ατεκμηρίωτα στοιχεία και κάλεσε τον Γιάννη Ραγκούση που αναφέρθηκε στην ΑΔΑΕ να προσκομίσει τις σχετικές δηλώσεις της Αρχής για να τοποθετηθεί.

Σε ότι αφορά στην εξαγγελία του πρωθυπουργού για το αποκαλούμενο food-pass ο κ. Οικονόμου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση αν θα ψηφίσει ή όχι τη ρύθμιση. «Ο πρίγκιπας πρωθυπουργός φορολογεί τα διυλιστήρια, θα το ψηφίσετε ή όχι; Μην ξαναμπερδευτεί η Κοινοβουλευτική σας Ομάδα», είπε προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης