"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.3 C
Trikala

Η Γεωργία Παπαδάμου για τα απογευματινά χειρουργεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κα Γεωργία Μ. Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος, Διευθύντρια ΤΕΠ ΠΓΝΛ αναφέρει σε δήλωσή της:

«Αξιότιμοι

κ. Ζαχαρούλη κ. Κατσικονούρη  κ. Σερέτη

Διαβάζοντας τις δηλώσεις σας ένιωσα πραγματικά «υπερήφανη» για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και την πρωτοπορία του στο τομέα των απογευματινών χειρουργείων!

Ένιωσα ότι  οι αγώνες των γονιών μου που πολέμησαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν για μια Ελλάδα με ισότιμη πρόσβαση στις δομές Υγείας Παιδείας δικαιώθηκαν.

Ενημερωτικά οι γονείς μου είχαν μια ψωροσύνταξη (σαν και αυτές που παίρνουν χιλιάδες συνταξιούχοι σήμερα) και δεν θα είχαν τη δυνατότητα να σας τηλεφωνήσουν  προκειμένου να σας ευχαριστήσουν για τα απογευματινά (επί πληρωμή) χειρουργεία γιατί απλά δεν θα είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν!

Στη θέση των γονιών μου είναι σήμερα χιλιάδες συνταξιούχοι με πετσοκομμένες συντάξεις  από τις απανωτές περικοπές που έκαναν  η κυβέρνηση που  εσείς στηρίζετε , όπως και οι προηγούμενες.

Είναι πραγματικά πρόκληση να ισχυρίζεται κάποιος ότι όλοι αυτοί πανηγυρίζουν και ευχαριστούν για τα 2000 ευρώ που πρέπει να πληρώσουν για να κάνουν bypass.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά οι δηλώσεις σας αυτές προσβάλλουν και εξοργίζουν τους συνταξιούχους, τους ασφαλισμένους, και τον λαό της πόλης.

Προσωπικά ως πολίτης αυτής της πόλης ως ιατρός θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτήν την «πρωτοπορία» όνειδος του ΠΓΝΛ».

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χίλια συγγνώμην κυρία, που σώζετε ζωές ανθρώπων, χωρίς να τους ρωτάτε για τις καταθέσεις τους. Όμως, ”Εάν δε σας αρέσει εδώ, με όλα αυτά που διαδραματίζονται, να πάτε στη Βόρειο Κορέα”.
    ΥΓ. Η ρήσις δεν είναι δική μου, είναι άλλου ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥ της ιστοσελίδος. Ελπίζω τώρα να ντραπεί, εάν γιγνώσκει την έννοια.

    • Δωρεάν δουλεύουν οι γιατροί του ΕΣΥ?

      ΥΓ Στη Βόρεια Κορέα δεν πηγαίνει για περίθαλψη κανένας πάντως, ακόμα και αν είναι μέλος του ΚΚΕ

      • Στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα, δωρεάν δουλεύουν οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί εξυπνάκια; Τότε γιατί τρακάρουν τα τρένα τους;
        Έχεις κολλήσει στη Β.Κορέα, πες μας και για τη Βενεζουέλα τίποτε. Πριν λίγα χρόνια, έπαιζε στην TV συνεχώς.

        • Τα τελευταία τρία χρόνια, σημάδια βελτίωσης παρατηρούνται στην οικονομία της Βενεζουέλας καθώς ο Μαδούρο έχει κάνει απρόσμενη στροφή … προς τον καπιταλισμό. Μόνο η Β. Κορέα εφαρμόζει κομμουνισμό.

  2. Η κυρία ,για την οποία το υπουργείο θα έπρεπε να κάνει προσευχές ώστε να έχει κι άλλους τέτοιους δημόσιους λειτουργούς , εξηγεί ακριβώς πώς πληρώνεται για να κάνει τη δουλειά της άριστα όπως ακριβώς την κάνει και πως πληρώνετε κι εσείς με κρατήσεις για να έχετε την υγεία σας χωρίς επιπλέον χαράτσια.Λέει απλά πως με άλλους περισσότερους σαν κι αυτή θα έχετε υγεία αντίστοιχη των σύγχρονων αναγκών.Βεβαι ψηλά γράμματα αυτά για τον κλασικό οπαδό της β.κορεας που θεωρεί τον καπιταλισμό του Μπαγκλαντές Πάτε σκάσετε τα λοιπόν αλλά όταν αρρώστησετε μην ζητάτε βισμα από τους διοικητές…για κρεβατάκια… ξέρετε εσείς..

    • Kαι το απόγευμα γιατί να μην αξιοποιούνται οι κλειστές υποδομές του ΕΣΥ με νόμιμα έσοδα, αντί για φακελάκια το πρωί, για όσους έχουν τα χρήματα?

            • Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε μιλήσει για την επανάσταση του αυτονόητου. Είχε απόλυτο δίκιο. Στη θεωρία ο Γιώργος τα πήγαινε καλά. Στην πράξη υπήρχε πάντα ένα θέμα. Όπως ο κομμουνισμός, που είναι μη εφαρμόσιμος στην πράξη.

  3. Και το θέμα των απογευματινών χειρουργείων, το ΣΧΟΛΙΟ, υπό το μανδύα της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, το συσχέτισε με τον …κομμουνισμό. Με τέτοιο καθημερινό, ανελέητο …τσατσάλισμα που τον κάνει, προβλέπω ότι του χρόνου θα καταρρεύσει ο φουκαράς ο …κομμουνισμός. Κρίμα.
    ΥΓ. Κλείνω τώρα, διότι ράβω κοστούμι. Παντρεύεται στις 13/7 ο φίλος μου ο Ανδρέας τη Δήμητρα στην Ελευθερώτρια και πρέπει να είμαι κομψός.

      • Κανένα άθεμα υποταξικό δεν είναι ΕΦΣ. Βλέπω τα μη στελέχη του ΝΝ να μην κάνουν μερικώς σιωπήσεις για το ανάθεμα και στάσεις.
        ΥΓ. Σε θυμάμαι βρε Ταξικό, τότε που …ρουφούσαμε μαζί στο γάμο του κ. Κουτρούλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης