"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.1 C
Trikala

Η εντυπωσιακή φωτογραφία του Τρικαλινού Αλέξανδρου Μπότα που πήρε το 1ο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το 1ο βραβείο απέσπασε σε διεθνή διαγωνισμό η φωτογραφία του Τρικαλινού Αλέξανδρου Μπότα με θέμα “Αθλητισμός στο δρόμο”.  Η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει την Βάσω Πριονά εν κινήσει σε ένα από τα άλμα της όπου είναι σαν να ξεφεύγει εντελώς από την ρουτίνα της πόλης και της καθημερινότητας κάνοντας αυτό που αγαπα και την κάνει να νιώθει ελεύθερη. Η τοποθεσία της φωτογράφισης είναι στον σιδηροδρομικό σταθμό Τρικάλων . Ο διαγωνισμός είχε εξαιρετικές συμμετοχές από φωτορεπορτάζ μέχρι και σκηνοθετημένες φωτογραφίες από κάθε μεριά του κόσμου.

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπότας : “Ύστερα από καιρό μια ακόμη 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό με θέμα : (Αθλητισμός στο δρόμο ) προέκυψε μέσα στο φωτογραφικό μου ταξίδι και νιώθω απερίγραπτα χαρούμενος που η θετική γνώμη και ψήφος του κόσμου για ακόμη μια φορά μου χάρισαν αυτά τα μοναδικά συναισθήματα όπου δημιουργούνται φυσικά ύστερα από αρκετή προσπάθεια , κόπο , όραμα , ιδέες μέχρι την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος όπου θα αποδίδει ακριβώς αυτό το οποίο επιθυμώ” .

η εικόνα προφίλ του Alexandros Botas, Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Alexandros Botas, κάθεται και παπούτσια

“Αυτό όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την υπέροχη συνεργασία , υπομονή , επιμονή και κατανόηση της Βάσως Πριoνά όπου εξαρχής με εμπιστεύτηκε και θέλησε να με βοηθήσει να προωθήσουμε μαζί μέσω της τέχνης κάτι το οποίο και η ίδια έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο μέσω του Αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα με την ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο . Σ’ευχαριστώ δημόσια για όλα Βάσω και εύχομαι όλοι οι άνθρωποι παρα τις δυσκολίες , την πίεση και το άγχος που αντιμετωπίζουν καθημερινα εμπνευστούν και να οδηγηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται και είναι εφικτό προς τον αθλητισμό και την καλή ποιότητα ζωής όπου θα κρατούν ασφαλή την προσωπική τους υγεία και ευδαιμονία!” προσθέτει.

Αλέξανδρε συγχαρητήρια. Αναμένουμε την επόμενη διάκρισή σου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης