"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα … γέφυρα της Διάβας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα … γέφυρα της Διάβας φαίνεται ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Με βεβαιότητα κανένας δεν γνωριζει αν και πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές ή σκοπεύουν να φτιάξουν καινούργια γέφυρα. Στο σήμερα, έφτιαξαν μία ράμπα στην κοίτη του Πηνειού για την διέλευση των οχημάτων. Ομάδα Τρικαλινών μηχανικών  με εμπειρία στο θέμα, αναζητά την προσοχή της κοινής γνώμης και το ενδιαφέρον της Πολιτείας. Το βέβαιο είναι ότι αν ¨κατεβάσει” ο ορμητικός ποταμός η ράμπα θα γίνει φύλλο φτερό. Για το αν έγιναν μελέτες, δόθηκαν άδειες κλπ θα πρέπει να απαντήσουν οι αρμόδιοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες και οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην είσοδο της ράμπας να φτιάξουν ένα άγαλμα τον Ταχιάο. Ούτε ξέρει πότε θα γίνει η γέφυρα. Ελλαδιστάν στο μεγαλείο σου…

  2. Αν δεν κατέβουν οι καλογέροι από τα Μετέωρα να την “διαβάσουν” τη γέφυρα , γέφυρα δεν βλέπετε. Πάρτε το απόφαση.

  3. Ασχολείσαι με μακακιες έλα στα χωριά αυτά να δεις πως περνάνε κατέβασε αμέσως αυτό το σχόλιο γιατί μόνο ζημιά κάνεις σε 70 χωριά ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ που ασχολείσαι με το θεμα

  4. Η διάβαση αυτή έγινε για να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων των χωριών που αναγκάζονται να κάνουν 10 χλμ επιπλέον για κάθε μετάβαση τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες .Δυστυχώς η αρμοδιότητα είναι της κεντρικής εξουσίας για την επισκευή της γέφυρας και αυτή αδιάφορη.

  5. Έγινε η ψευδοδιαβαση για το καλοκαίρι και περνάμε με ευθύνη μας. Ας το δεχτούμε ότι όποιος το έγραψε έχει καθαρίσει από τυχόν δυστύχημα. Αυτό όμως ανέδειξε και την βλάβη της γέφυρας που από ότι φαίνεται έχει καθιζήσεις μόνο ένα πέδιλο πράγμα που διευκολύνει την γρήγορη αποκατάσταση της που έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει. Το να συζητάνε για ολική κατασκευή και τα τοιαύτα μάλλον το πάνε για τις κσλενδεε.

  6. Δεν σας φταίει κανενας αρθρογράφος και κανένας που έκανε τη δουλειά του.
    Να σας φταίει η περιφέρεια Αγοραστού και Μιχαλάκη και η Δύναμη Ευθύνης που σας ταιζε σανό.

      • Εδώ, ο φουκαράς ο Τρικαλινός, στο πλαίσιο της διατεταγμένης υπηρεσίας του, προσπαθεί να μας μπερδέψει με τον πατέρα των παιδιών του Ζεβεδαίου.

      • Τρικαλινε όταν ξανασηκωσαν την γέφυρα μάλωναν περιφέρεια και Σινανης για το ποιος την έφτιαξε. Αλλά όταν έπεσε η Δύναμη Ευθύνης έλεγε τι έκανε η περιφέρεια και η περιφέρεια αναρωτιούνταν τι έκανε λάθος το υπουργείο. Στις κορδέλες είναι όλοι πρώτοι και στις μακακιες δεν ξέρει κανένας τίποτα.

        • Η αρμοδιότητα τώρα ανήκει στο Υπουργείο.
          Τότε ήταν έργο της Περιφέρειας. H αρμοδιότητα μεταφέρθηκε μετά τον Daniel.
          Η γέφυρα έγινε με προδιαγραφές φαινομένων 50ετίας, όπως όλα τα έργα, όχι με προδιαγραφές φαινομένων χιλιετίας.

          • Αααα, γνωρίζουμε τώρα και την άφιξη των φαινομένων και τα κατατάσσουμε χρονικώς; Μάλλον θα είναι η τεχνητή νοημοσύνη, του συντρόφου Δημήτρη.
            ΥΓ. Ειδικός βέβαια επί του θέματος είναι ο κ. Βορίδης, που περίμενε τον ”Ηλία” το 18.023 μ.Χ.

      • Τρικαλινε δες και τώρα τι γίνεται.
        Ο Ε65 δεν είχε πινακίδα που να ενημερώνει για Μετέωρα. Μπήκε πινακίδα τελικά μετά από λίγες μέρες. Η κεντρική οδός είπε πως καθυστέρησε γιατί η πινακίδα Μετέωρα βγαίνει σε καφέ φόντο και άργησαν να έρθουν. Ο Σκρεκας ότι μπήκαν με δικό του τηλέφωνο και ο Αβραμόπουλος ότι μπήκαν με δικό του.
        Βγάλε άκρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης