"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.1 C
Trikala

Η Νέα Δημοκρατία Τρικάλων έκοψε την Βασιλόπιτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων  πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ΑΕΤΩΝ ΜΈΛΑΘΡΟΝ.  Επίσημοι προσκεκλημένοι στην κοπή της Βασιλόπιτας ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρώην Πρόεδρος ΝΔ και νυν Ευρωβουλευτής , η Μαρία Συρεγγέλα, Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ και ο Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ. Παρόντες οι Τρικαλινοι υπουργοί Σκρέκας και Παπαστεργίου, οι βουλευτές Παπακωστα και Λιούτας, πολιτευτές του κόμματος. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης πολλοί αιρετοί και θεσμικοί παράγοντες του νομού, όπως οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Μετεώρων και Πύλης Νίκος Σακκάς, Λευτέρης Αβραμόπουλος και Κώστας Μαράβας, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρώην Υπουργός Νίκος Λέγκας, ο πρώην Δήμαρχος και Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος Γιώργος Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Βαγγέλης Καραμίντζιος, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κων/νος Γρηγορίου, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κομματικά στελέχη και απλοί φίλοι και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Trikkipress γιατί σβήνεις τα σχόλια που δεν παινεύουν τον κανακάρι σου?τι φοβάσαι? Μην σου στείλει και άλλο εξώδικο?
    Μόνο τα σχόλια που γράφει ο ίδιος δημοσιεύεις?

  2. Αν έχουν πάρει απόφαση να διαλύσουν τα νοσοκομεία, τότε μόνο θα γεμίσουν τα νοσοκομεία με….Πολύ πιθανό ,αν κρίνουμε από το πώς αντιμετωπίζει ο μπουμπούκος την δημόσια υγεία..

  3. Μην ανησυχείτε…συνεχίστε τα πανηγυράκια και μάλιστα δημόσια …χωρίς ντροπή !!! ( μήπως έχουμε και κανένα πρόβλημα σαν χώρα;;;)ακολουθεί και η γενιά των απογόνων!!!Μη χαθεί το νταμάρι!!!!

  4. Αγαπητή trikkipress ,να έχεις τσαγανό και να μην υποκύπτεις στις πιέσεις και κατεβάζεις τα σχόλια που δεν βολεύουν τον προστατευόμενο σου?η αλήθεια ενοχλεί,αλλά θα πρέπει να ακούγεται.
    Αν συνεχίσεις να ανεβάζεις μόνο τα σχόλια που γράφει ο ίδιος ,στο τέλος θα σε διαβάζει μόνο αυτός..

  5. Στην αίθουσα υπάρχουν οι ιδεολόγοι της ΝΔ, αλλά και οι καιροσκόποι,οι βολεμένοι και οι γλύφτες..και μάλιστα κάποιοι είναι πρώτο τραπέζι πίστα ,για να δηλώσουν την κομματική υποταγή τους..είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι ,που πάντα πάνε με την εξουσία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης