"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Η Ν. Σμύρνη είπε δυναμικό «όχι» στην αστυνομική βία-Ένταση μετά την πορεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πλήθος κόσμου, μαθητές, νεολαίοι, αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία Νέας Σμύρνης για να βροντοφωνάξουν «όχι» στην αστυνομική αυθαιρεσία και την αστυνομοκρατία τις γειτονιές με πρόσχημα τον κορονοϊό.

Περισσότεροι από 7.000 πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία στους δρόμους της Νέας Σμύρνης και κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα επικράτησε ένταση κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με βεγγαλικά και μολότοφ.

Η αστυνομία απάντησε με σκληρή καταστολή κάνοντας χρήση χημικών και κρότου λάμψης, μέσα σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, ενώ η αύρα επιτέθηκε με νερό σε διαδηλωτές. Υπάρχουν, ακόμη, καταγγελίες για επίθεση σε φωτορεπόρτερ.

Αυτή τη στιγμή στην περιοχή υπάρχει μεγάλη παρουσία μηχανοκίνητων μονάδων της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ. Ένας αστυνομικός είναι τραυματίας, ενώ το κυνηγητό συνεχίζεται στους δρόμους και την πλατεία. 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης 2014-15, για να έχει αφήγημα για τυχόν πρόωρες εκλογές φέτος. Οπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτης τους Παναγούλης: “Η συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη έγινε μετά από κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής”

    • Βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση του κ. POLITIS. Ο Σύριζα , μας λέει, κάλεσε τον κόσμο στην Ν.Σμύρνη και μαζεύτηκαν τόσοι!!! Χα, χα, χα.Άντε να λέμε και καμία ….
      να περνάει η ώρα.Τόσο κλεισούρα, θα λαλήσουμε.
      Υ.Γ. Ζει ο Παναγούλης;

    • Ο μόνος που δημιουργεί κλίμα έντασης είναι η κυβέρνηση για να κρύψει την ηθελημένη και εγκληματική ανικανότητα της και την αποτυχία της σε όλα ! Κερδίζοντας ψηφαλακια από τους αγαπημένους της υπηρέτες…της ακροδεξιάς! Αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας ! Αντί για προσλήψεις υγειονομικών , εκπαιδευτικών και οδηγών στα ΜΜΜ κάνει προσλήψεις αστυνομικών , ειδικών φρουρών και ΕΠΟΠ ! Αντί να δώσει χρήματα για εξοπλισμό στην υγεία, τη παιδεία και τα ΜΜΜ , δίνει χρήματα για αμυντικό εξοπλισμό (για να είναι ευχαριστημένοι οι φίλοι μας Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι) και στα ΜΜΕ (για να λένε στο κόσμο αυτά που θέλει η κυβέρνηση) ! Επίσης θέλει να κουκουλωσει υποθέσεις τύπου Λιγνάδη , Φιλιππίδη, Μαρινάκη , Γεωργιάδη κ.α. διότι είναι μπλεγμένο όλο το σύστημα τους (λεφταδες , παπάδες ,βουλευταδες ) . Και την πληρώνει ο ελληνικός λαός με καραντίνα , απαγόρευση κυκλοφορίας ,πρόστιμα , υπερφορολογιση , ανεργία , φτώχεια ! Ντροπή σου να μην βλέπεις την αλήθεια !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης