"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.9 C
Trikala

Η παρωδία της πολιτικής και οι ευθύνες των Τρικαλινών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρακολούθησα με πολύ προσοχή την εκλογική αναμέτρηση προ ημερών στη Γαλλία, επειδή θεωρούσα ότι ήταν κομβική για το μέλλον της Ευρώπης.


Μελέτησα λοιπόν τα προγράμματα και τις θέσεις όλων των παρατάξεων κατά τη προεκλογική περίοδο και ομολογουμένως ξαφνιάστηκα θετικά.


Κάθε υποψήφιος ακόμη και η Λεπέν διέθετε εμπεριστατωμένες προτάσεις για την οικονομία, το εργασιακό, το συνταξιοδοτικό, την υγεία και τη παιδεία.


Όλα αυτά τα σκεφτόμουν με μελαγχολία παρακολουθώντας το Σαββατοκύριακο διαδικτυακά το απολιτίκ συνέδριο των selfies όπως θα μείνει στην ιστορία της ΝΔ και την εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ όχι για κάποιο μείζων πολιτικό ζήτημα, αλλά για να αλλαχθεί άλλη μια φορά άκουσον – άκουσον το όνομα..!

Κι όλα αυτά σε μια κοινωνία αντιπαραγωγική και σε κρίση, που παραπαίει. Απόλυτα εθισμένη στο πολιτικό τίποτα που του σερβίρει η νέα πνευματική τάξη του τόπου : Οι “Δημοσιογράφοι”..!


Ας δούμε στα καθ` ημάς. Ποιος η ποια από τους “σωτήρες” της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης που παρουσιάζουν καθημερινά τα τοπικά ΜΜΕ διαθέτει έστω μία πρόταση για την ανάπτυξη του νομού, τις υποδομές, την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και τη τουριστική αξιοποίηση της περιοχής ;


Πως είναι δυνατόν στα Τρίκαλα να ψηφίζει κάποιος που δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα, έχει άνεργα παιδιά στο σπίτι η για να μεταβεί στο γειτονικό νομό της Άρτας θα πηγαίνει…μέσω άλλων δύο νομών(Γρεβενών και Ιωαννίνων) με το νέο οδικό άξονα Ε -65(όταν..θα ολοκληρωθεί..!), τα “νούμερα” που του διαφημίζουν τα τοπικά Media ;


Μήπως τελικά αγαπητέ Τρικαλινέ ψηφοφόρε, δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εσύ στραβά αρμενίζεις..;

Κώστας Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης