"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.9 C
Trikala

Η περιοχή μας εξάγει διαφθορά και νοθεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για πολλοστή φορά η χώρα και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί εκτέθηκαν διεθνώς, μετά τον εντοπισμό μεγάλων ποσοτήτων νοθευμένης φέτας Π.Ο.Π στη Γερμανική αγορά, που είχαν παραχθεί και εξαχθεί από τυροκομική επιχείρηση της περιοχής μας.


Κι όλα αυτά την ώρα που το κατοχυρωμένο και σημαντικό για την Ελληνική οικονομία αυτό προϊόν, κινδυνεύει τα τελευταία χρόνια να απολέσει την ονομασία προέλευσης, λόγω χαρακτηριστικής αν όχι ύποπτης αδράνειας της πολιτείας και τον εποπτικών υπηρεσιών.


Ήδη ο εγχώριος κλάδος της αιγοπροβατοτροφίας διέρχεται τεράστια κρίση, λόγω ακριβώς της εκτεταμένης νοθείας και των αθρόων ελληνοποιήσεων.


Οι υγιείς Ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες που πλήττονται από τον αθέμιτο ανταγωνισμό και οι κτηνοτρόφοι που κινδυνεύουν πια με οικονομική καταστροφή, οφείλουν να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους.


Η δημιουργία ειδικού και ανεξάρτητου φορέα εποπτείας και ελέγχου, που θα παρακάμπτει τους απόλυτα διεφθαρμένους κρατικούς οργανισμούς, αποτελεί σήμερα μονόδρομο για τη σωτηρία της Ελληνικής κτηνοτροφίας.  

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης