"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.3 C
Trikala

«Η συμμετοχική αλληλεπίδραση με τους πολίτες βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της παραχώρησαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών για την εξέλιξη του κυβερνητικού έργου.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε το σύνολο των δημοσιογράφων και των Μέσων Ενημέρωσης της πόλης. Στην συνέντευξη παρουσιάστηκαν οι βασικές συνιστάμενες της κυβερνητικής πολιτικής, αναλύθηκαν οι βασικές πτυχές του νομοθετικού έργου και τέθηκαν σε δημόσια συζήτηση όλες οι επερχόμενες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ στους καίριους τομείς της επικαιρότητας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσαν ανά τομέα πολιτικής την εξέλιξη του νομοθετικού έργου, παρουσιάζοντας όλες τις κρίσιμες κυβερνητικές παρεμβάσεις σε σχέση με την οικονομία, αλλά και σε ότι αφορά τους σχεδιασμούς στους τομείς της κοινωνικής προστασίας, της υγείας και της παιδείας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην επικείμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση με στόχο την άρτια ενημέρωση των πολιτών στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θα συνεχίσει και θα πυκνώσει τις δράσεις ενημέρωσης των πολιτών του Νομού, θέτοντας ως στόχο την συμμετοχική αλληλεπίδραση της κοινωνίας με το πολιτικό σύστημα. Η συμμετοχή στον δημόσιο διάλογο και η κριτική ανάλυση του κυβερνητικού έργου αποτελούν βασικά συστατικά της δημοκρατίας και σε αυτή την κατεύθυνση οι βουλευτές και η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν σε κάθε γωνιά του Νομού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης