"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.5 C
Trikala

Θαύμα, το λάδι σχημάτισε σφυροδρέπανο στην κολυμπήθρα του Κουτσούμπα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν στην κολυμπήθρα του Δημήτρη Κουτσούμπα να συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο…

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε προ ημερών στο «θαύμα» της βάφτισης του και τον σταυρό, όπως είπε, που σχηματίστηκε στην κολυμπήθρα από το λάδι.

Και αν κάποιοι αμφισβήτησαν τη συγκεκριμένη δήλωση, πρέπει να τους πούμε ότι μετά από αυτήν κυκλοφόρησαν «στοιχεία» και για άλλον πολιτικό. Υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Μία φωτογραφία με κολυμπήθρα στην οποία είχε σχηματιστεί όχι σταυρός αλλά σφυροδρέπανο. Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου με πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η… «κολυμπήθρα του Κουτσούμπα».

Αλήθεια θα επιβεβαιώσει ο ΓΓ του ΚΚΕ τις φήμες για την δική του κολυμπήθρα; Μάλλον όχι.

Πάντως ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει δει το συγκεκριμένο φωτομοντάζ και το αντιμετώπισε με ιδιαίτερο χιούμορ.

Όπως κάνει πάντα.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε αυτά τα σατανιστικά. Δείξτε μας φωτογραφίες από την βάφτιση του Βελόπουλου, του Αδώνιδος και (φυσικά) του Αυτιά. Nα αγαλλιάσει η ψυχή μας.

  2. Ήλθε εξ Αμερικής φιλοδοξώντας να γίνει Πρωθυπουργός:
    – Σε πολιτικό επίπεδο, ως προσόν βασίστηκε και προέβαλε υπέρ του δέοντος την ανθρώπινη “φύση” του!
    – Ήθελε όμως και την εξ’ ουρανού θεόσταλτη επιβεβαίωση, όπως παλιά οι αυτοκράτορες. Την έλαβε μικρός όταν άγγελος Κυρίου σχημάτισε εις την κολυμβήθρα το σημείο του σταυρού . Μέγα θαύμα!! Ένας “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ” με τα όλα του!! Προσκυνήστε τον!!! ΑΜΗΝ!!!
    Πάντως η χιουμοριστική αντίδραση του Κουτσούμπα σε αντίστοιχο φωτομοντάζ με το σφυροδρέπανο στην κολυμβήθρα, τα είπε όλα!!!!

    • Το υπέρ, συντάσσεται με γενική, όταν δηλοί υποστήριξη. Παραδείγματα: υπέρ του φιλοπτώχου ταμείου, υπέρ του Ολυμπιακού κλπ. Όταν λέμε: προέβαλε πάνω από το πρέπον, λέμε υπέρ το δέον.
      Εις τον κ. Θωμά, μάλλον συνέβη εν τη ρύμη της …γραφής.

        • Ας μη διυλίζουμε τόσο πολύ τον κώνωπα κύριε Αχιλλέα. (Ξέχασες και εσύ π.χ. να βάλεις τελεία στο συντομογραφικό κύριε, δε λέει πολλά). Να προσπαθήσουμε όμως, για την κατάποση της καμήλου που …βαράει βόλτες γύρω μας. Όπως: Κρατικά τιμολόγια που φέρουν τη σφραγίδα …εξοφλήθη (ούτε ο διορθωτής κειμένου επεμβαίνει τώρα που το γράφω), παρουσιαστές αλλά και καθηγητές φιλόλογοι, που αγνοούν τη διαφορά κατ΄αρχήν -κατ΄ αρχάς, κλπ, κλπ.
          Φαντάζομαι τη σκηνή: οι δύο αξέχαστοι φιλόλογοι (Αχιλλέας και Εμμανουήλ) επάνω στα σύννεφα, να βλέπουν στους τηλεοπτικούς διαύλους, τους βουλευτές να λένε: πρέπει να …σεβαζόμαστε.

          • Το είδα ότι το ξέχασα και πραγματικά συλλογίστηκα: ωχ, θα μου την πει τώρα. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι διύλισα τον κώνωπα.
            Σε κάθε περίπτωση, ας ετοιμαζόμαστε και για τους ψήφους. Εκλογές έρχονται.

          • Αγαπητέ “Κριαρά” απο ότι διαπιστώνω, το μόνο που προσέχεις σε ένα σχόλιο είναι τα τυχόν συντακτικά και ορθογραφικά λάθη ή παραβλέψεις. Επι της ουσίας δεν βλέπω να έχεις γνώμη και θέση! Άλλη φορά θα ξεσκονίζω το σχόλιο πάνω απο πέντε φορές και όχι α prima vista!! Δεν σε γνωρίζω αλλά σε διαβεβαιώ ότι είμαι βαθύς γνώστης της Ελληνικής γλώσσης. Και προφορικώς και γραπτώς!!! Ας μην μένουμε λοιπόν σε ανούσιες και κουραστικές παρατηρήσεις!!! Θα προτιμούσα τα όποια σχόλιό σου και παρατηρήσεις να είχαν και ένα πρόσωπο. Όχι ψευδώνυμο. Μέγα λάθος!! Τότε έχουν βαρύτητα!!

            • Αγαπητέ κύριε Δασκάλου.
              Γνώμες και θέσεις εν Ελλάδι για κάθε θέμα, υπάρχουν 10.482.486*. Στη μία, τη δική μου κολλήσατε; Ειδικά στην παρούσα ιστοσελίδα, που συγκεντρώθηκε η αφρόκρεμα των σχολιαστών, μάλλον περιττεύω.
              *Με βάση την απογραφή του 2021.

            • Η βαρύτητα των σχολίων κρίνεται από όλους τους αναγνώστες, δεν είστε εσείς ο μόνος κριτής.
              Το πραγματικό όνομα του σχολιαστή Κριαρά σε τι ακριβώς θα σας βοηθήσει; Γιατί θέλετε να τα μετατρέπετε όλα σε προσωποποιημένες κόντρες;

  3. Εξ ουρανού μού πέφτουν στο κεφάλι διάφοροι πλίνθοι. Ούτε το “εκ Μετσόβου”, “εξ ουρανού” μπορεί να καταλάβει ο κάθε…λάτρης της Ελληνικής αρχαιότητας και γραφής, γραμματικής, συντακτικού κλπ… Εκτός όλων των υπόλοιπων λαθών που επεσημάνθησαν, υφίσταται κι αυτό το λάθος. Γενικώς, από γραφή στα ελληνικά…βρίθουμε από @σχετους…
    Αρχαίο ελληνικό πνεύμα….Σεβασμός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης