"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Κακοκαιρία εξπρές: Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Τσατραφύλλιας και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποίησαν για μεγάλα ύψη νερού στη Θεσσαλία, που επλήγη από τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Προσοχή σε Θεσσαλία. Στη Λάρισα και τη Μαγνησία η πρόγνωση μας δίνει σήμα για μεγάλη ποσότητα νερού. Αναμένεται σε λιγότερο από 20 ώρες να πέσει το νερό που πέφτει σε 3 μήνες» γράφει χαρακτηριστικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Από πλευράς του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης δημοσίευσε γράφημα με το συνολικό ύψος βροχής που αναμένεται να αφήσει πίσω της η κακοκαιρία. «Με τους κόκκινους κύκλους επισημαίνουμε τις περιοχές που ενδέχεται να εμφανίσουν τα πιο μεγάλα ύψη βροχής. Για παράδειγμα η Θεσσαλία θα κυμανθεί περίπου στα 40 με 60 χιλιοστά σε τοπικό επίπεδο με τα ανατολικότερα τμήματα αυτής να προσεγγίζουν ή και να ξεπερνούν τοπικά και τα 100 χιλιοστά κατά κανόνα όμως σε ορεινούς όγκους. Σημειώστε ότι μια μέση ενδεικτική τιμή για το μήνα που διανύουμε είναι τα 35 περίπου χιλιοστά για τη Λάρισα και την Αγχίαλο» ανέφερε ο μετεωρολόγος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης