"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Θυμάστε πριν μερικές ημέρες που σας πείραζαν οι τσιγγάνοι γιατί ζούνε με επιδόματα; Όχι ε; Το ξεχάσατε…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ζωή με επιδόματα θα ζει απ’ ότι φαίνεται από εδώ και πέρα ο Έλληνας Πολίτης. Aπό τον ερχόμενο Φεβρουάριο η πολιτεία θα καλύπτει το 10% των αγορών κάθε νοικοκυριού στα super market και σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κελαηδήστε, ωραία μου πουλάκια κελαηδήστε…
    Άντε POLITIS, ΣΧΟΛΙΟ, Δικαιωματιστές κλπ, τι κάαααθεστε; Μπείτε στον Γκοβ, το κράτος δηλαδή που σας παρακολουθεί και σας θέλει κοντά του, για να σας παρακολουθεί, να σας καθοδηγεί τι νούμερο μακαρόνια να πάρετε, πόσα θα αγοράσετε, με τι θα πληρώσετε κλπ και κάντε αίτηση. Μέγιστη ανταμοιβή τα κουπονάκια, αυτά που είχαν και οι Μοσχοβίτες επί …επαράτου κομμουνισμού. Προσκυνήστε δε τον λάτρη της ελεύθερης αγοράς και μέγα νεοφιλελεύθερο Άδωνι(ν) που κάθε μέρα δίδει ρεσιτάλ γελοιότητας*.
    * Για να μην είμαι άδικος. Προχθές στην Βουλή είπε το καλύτερο ανέκδοτο του 2022, απευθυνόμενος στους αντιπάλους του: Θέλετε να σας υπενθυμίσω τι λέγατε παλιά και τι λέτε τώρα;;;
    Υ.Γ. Πήγε να τον ξεπεράσει ο Κούγιας που αποκάλεσε τους ιατροδικαστές …τηλεμαϊντανούς,αλλά φεύ.

    • Τι σχόλιο να κάνω? Να κάνουν οι λαϊκοδεξιοί που με τους αριστερούς και τους σοσιαλιστές έχουν συνηθίσει το λαό στα επιδόματα, ειδικά προεκλογικά…

      • Όπα, όπα… Τα κουπονάκια (και άλλες αηδίες τινές) δεν τα έφεραν αυτοί που αναφέρεις. Το ότι φταίνε τα μάλα για την κατάσταση συμφωνώ. Ο λαός όμως βλέπει, ακούει και σε στέλνει στα Τάρταρα. Όπως τότε το ΄93, που ο πατέρας του σημερινού ”εξαφανίστηκε” από ένα ραμολιμέντο, περιστοιχισμένο από μία ξανθιά, μάγισσες, καφετζούδες, χαρτορίχτρες. Εκεί απεδείχθη περίτρανα ότι δεν γίνεται να βλέπουμε μόνο την τσέπη των κολλητών πλούσιων και να παραμελούμε τις μάζες. Και λάθος να κάνουν αυτές, είναι υποχρέωση του ηγέτη να τις φέρει στο σωστό δρόμο.
        Υ.Γ. Βάλε το χέρι στην καρδιά και απάντησε ως ανήρ: πιστεύεις ότι ο σημερινός, είναι ηγέτης; Μην ακούσω κάτι για τον προηγούμενο, διότι δεν θα ασχοληθώ πλέον μαζί σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης