"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.4 C
Trikala

Μιχάλης Ταμήλος – Εκτός Νέας Δημοκρατίας με θύελλα αντιδράσεων και νέα δήλωση

lafarm

Σχετικά άρθρα

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσα λέει ο κ. Ταμήλος και πολύ περισσότερο δημόσια, αυτόματα τον χαρακτηρίζουν ως άτομο, ως προσωπικότητα, εκφράζουν τα πιστεύω του, την παιδεία του, τον χαρακτήρα του και την μόρφωσή του.
    Αυτός είναι….

  2. Το άτομο είναι γελοίο.Δεν είναι τυχαίο που όταν ήτανε βουλευτής οι ΑΜΑΝ τον παίζανε σε κάθε εκπομπή.Αυτό το άτομο ήτανε δήμαρχος και βουλευτής? Αν είναι δυνατόν…

  3. Αυτά να πάει να τα πει στους χαροκαμένους γονείς..ο άχρηστος,ο ανεγκέφαλος, που έγινε πρώτος μάγκας από χρεοκοπημένος .

  4. Να τον χαίρεστε εσείς που τον βγάλατε βουλευτή και δήμαρχο και του κόβανε μισθό για τόσα χρόνια από το δημόσιο…….

  5. Ο μέγας σχολιαστής των πολιτικών εξελίξεων..έχει γίνει γραφικός και όλοι γελάνε με τις βλακείες που λέει..τον χαζό δεν τον παίρνεις πότε σοβαρά

  6. Ναι ρε .Αλλά οι Τρικαλινοί και Δήμαρχο τους τον είχαν και τον επιβράβευσαν για τα μεγάλα έργα που έκανε και τον έστειλαν και στη Βουλή.Να του πει κάποιος ότι οι ερμοι οι συγγενείς δικαιοσύνη ζητούν και δεν την βρίσκουν γιατί αυτή τη χώρα την κυβερνούν κάτι σαν τον Ταμήλο.

  7. Τον χρειάζεται ένα στάρι μπογιά σαν τον Αγοραστό..να πάει να διαλέξει τι χρώματα προτιμά? καλύτερα να μην κυκλοφορεί και πολύ έξω,μην βρεθεί προ εκπλήξεων..

  8. Δεν φταίει αυτός . Η Ντούβλη φταίει και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί με τους δημοσιογράφους..Αφού τον ξέρουν τι νούμερο είναι ,τι τον αφήνετε να μιλάει?

  9. Όσον αφορά το γεγονός ότι ο καθένας είναι μόνος του με το πρόβλημα του έχει δίκιο. αυτό δείχνει η ζωή. Όση συμπαράσταση και να υπάρξει, ο κόσμος θα συνεχίσει τη ζωή του. Όμως είναι τελείως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που δηλώνει ως πολιτικός ότι δεν υπάρχει κανένα σημαντικό γεγονός και δεν έγινε και τίποτα.

    • Έρχεται η σειρά του. Δεν θα θυσιαστεί ο Μητσοτάκης για έναν Καραμανλή. Θα τον σφάξει στην ώρα του.
      Ο κόσμος είναι στα κόκκινα και δικαιολογημένα. Έχουν ξεκινήσει και οι εσωκομματικές πιέσεις.
      Ο χορός του Ζαλόγγου για πολλά μέλη της κυβέρνησης είναι δεδομένος.

  10. Το χειρότερο για αυτόν δεν είναι η διαγραφή από την ΝΔ, αλλά η παντόφλα που θα έχει πέσει στο σπίτι του από την γυναίκα του…

  11. Ο Ταμήλος έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία..μόλις πέφτει λίγο η ένταση, αμέσως πετάει μια βλακεία για να ξαναπάρει εμπρός.

  12. Ο Ταμήλος να πάει να κάνει μια αξονική στο κεφάλι του να δούμε τι σκ@τ@ έχει μέσα.Για το έγκλημα στα Τέμπη δεν κλαίνε μόνο τα Τρίκαλα, αλλά κλαίει όλη η Ελλάδα!

  13. Λένε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον βλάκα.και όμως υπάρχει !είναι ο βλάκας που έχει και άποψη..
    Κάρολος Κουν.

  14. Αχάριστοι όλοι σας! Πώς εκφράζεστε έτσι για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε αγόγγυστα το δημόσιο συμφέρον από την θέση του Δημάρχου, πράγμα που του αναγνωρίστηκε με τον εκλογή του ως βουλευτής, απ όπου και συνέχισε την ανιδιοτελή προσφορά του; Τα ξέχασάμαν όλα τώρα, έτσι;
    Ρε εσείς είστε ικανοί σε λίγα χρόνια να βρίζετε ακόμα και τον Νικολάκη τον Σακκά…

  15. Τώρα που δεν πρόκειται να ξανά βγάλουν τον Ταμήλο στα ραδιόφωνα,θα χορτάσουμε Κουτσονάσιο, Σακκά και Ντιντή.

  16. Η ουσία των δηλώσεων του και της στάσης του έχει αναλυθεί και όλα έχουν γραφεί παραπάνω. Αλλά, αυτό το «εμείς οι Τρικαλινοί πολίτες» τι πάει να πει; Εξ ονόματος ποιων Τρικαλινών πολιτών μιλάει ο Ταμήλος; Ποιους ακριβώς εκπροσωπεί;; Νομίζει ότι είναι ακόμα βουλευτής ή δήμαρχος; Δεν πήρε χαμπάρι ότι ούτε στέλεχος του κόμματος δεν είναι πλέον; Εκτός αν, λέγοντας «εμείς», χρησιμοποιεί πληθυντικό μεγαλοπρέπειας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης