"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄Παθολογικής Κλινικής στηρίζoυν τον Στέφανο Μυλωνά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων επιθυμεί, έπειτα από τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον Στέφανο Μυλωνά.

Ο κ. Μυλωνάς αποτελεί διακεκριμένο Mέλος της ιατρικής κοινότητας της πόλης μας -και της Ελλάδας εν γένει, αφού διατελεί και μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Παθολογίας Βορείου Ελλάδος- έχοντας ως περγαμηνές του την επιστημονική του κατάρτιση καθώς και την πολυετή του εμπειρία, στοιχεία που τον έχουν καταξιώσει στη συνείδηση συναδέλφων και μη ως έναν από τους πιο έγκριτους επιστήμονες στο χώρο.

Πέραν της ιατρικής του οντότητας, διακρίνεται για το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, αφού αρχές όπως η αμεροληψία, η τιμιότητα, η συνέπεια και η δικαιοσύνη τον χαρακτηρίζουν κατά την εκτέλεση τόσο των διοικητικών, όσο και των ιατρικών αλλά και εκπαιδευτικών καθηκόντων του.

Όλοι εμείς, που εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση, επί σειρά ωρών αλλά και ημερών υπό την καθοδήγηση του κ. Μυλωνά ως Διευθυντή της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γ. Ν. Τρικάλων, αισθανόμαστε την ανάγκη να τονίσουμε τις διοικητικές, ηγετικές αλλά και εκπαιδευτικές του ικανότητες και να αναγνωρίσουμε δημόσια το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει, αφού κατόρθωσε, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και με πενιχρά μέσα, που αγγίζουν, πολλές φορές, τις τραγικές ελλείψεις, να εξασφαλίσει και να εγγυηθεί την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία της κλινικής μας.

Γι’ αυτό, θα θέλαμε, με την παρούσα επιστολή, να εκφράσουμε δημόσια το σεβασμό, την εκτίμηση αλλά και τη στήριξη και συμπαράστασή μας στον κ. Μυλωνά, επισημαίνοντας την αδιαμφισβήτητη θέση κύρους που κατέχει αλλά και τη σημαντική προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, ως πρεσβευτής και υπηρέτης του αναφαίρετου και απαραβίαστου δικαιώματος της δημόσιας υγείας.

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΒΕΝΕΤΗ ΣΟΦΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ
ΜΠΟΥΡΔΑΚΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ
ΖΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Α’
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΖΟΥΤΖΟΥΜΗΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΡΟΓΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΚΩΤΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΑΛΤΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΓΚΟΥΜΑ ΕΥΔΟΚΙΑ
ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΚΕΡΜΠΕΣΙΩΤΗ ΒΑΪΑ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΖΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΑΪΑ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΤΕΝΤΟΛΟΥΡΗ ΑΝΝΑ
ΠΛΑΚΙΑ ΕΛΕΝΗ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΑ ΕΥΤΕΡΠΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΛΩΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΜΑΡΙΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης