"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.3 C
Trikala

Κάλεσμα προς όλους τους καλλιτέχνες αύριο Δευτέρα 11/5 στο πάρκο Ματσόπουλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tρικαλινοί καλλιτέχνες με κάλεσμα τους μέσω του διαδικτύου καλούν τους συναδέλφους τους αύριο Δευτέρα 11 Μαΐου και 21.30 στο Πάρκο Ματσόπουλου για να συζητήσουν τη νέα κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται για τον κλάδο τους.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Ξεκινάμε τον αγώνα μας και δεν σταματάμε μέχρι να δικαιωθούμε.
Σας καλούμε τη Δευτέρα 11 Μαΐου, 21:30 στον προαύλιο χώρο του πάρκου του Ματσόπουλου να συζητήσουμε για αρχή τα αιτήματα και το πλαίσιο διεκδίκησης που βάζει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και τα καλλιτεχνικά μουσικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα.
Είναι γεγονός ότι ο κλάδος μας χτυπήθηκε από την αρχή της πανδημίας και απ’ ότι φαίνεται αυτό θα διαρκέσει για πολλούς μήνες ακόμα. Είναι αναγκαίο, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες μέρες, να είμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι για να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα μας.

Όλο αυτό είναι μια πρωτοβουλία μουσικών κ καλλιτεχνών που ήρθαμε σε επαφή με σκοπό να μαζευτούμε αρχικά όλοι εμείς, να συζητήσουμε τα αιτήματα και το πλαίσιο διεκδίκησης που βάζει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε αντίστοιχο φορέα στα Τρίκαλα. Ευχαριστούμε πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης