"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Και η Δημαρχίνα στον Αλέξη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρούσα στην συγκέντρωση του Σύριζα με τον Αλέξη Τσίπρα η υποψήφια δήμαρχος Τρικκαίων, Χρύσα Ντιντή.

Εκεί δόξα και τιμή.

Μην την μαλώσετε οι Πασόκοι, είναι ευαίσθητη.

Εντάξει, εμείς το βλέπουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ με φερετζέ.

Γεια σου Χρύσα, λεβεντιά

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν πάει να τρέξει όπου θέλει?γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την Χρύσα.. Άσχημο πράγμα να μην ξέρεις μέχρι που σε παίρνει?δεν πειράζει όμως..είναι μαθημένη από χασούρα.

  2. Καταντάει γελοίο αυτό με τη Χρύσα. Όπου γάμος και χαρά…..Φαντάζομαι να το καταλαβαίνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί το ΠΑΣΟΚ και το καταλαβαίνει και το ξέρει. Γι αυτό δεν πρόκειται να δώσει στήριξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο ΠΑΣΟΚ κι αν έγινε, όσο κι αν η Χρυσά υπόσχεται στήριξη σε υποψήφια (σιγά τη στήριξη) άντε να την πάει μερικούς-ες από την εκκλησία)- θα ήταν ανοησία και θα έδειχνε την απελπισία του που δεν έχει και δεν μπορεί να βρει υποψήφιο της προκοπής, να ξεπέσει εκεί. Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει άλλο θύμα. Θα πιέσει – ξερουν αυτοί- τον Τσικρικά να είναι υποψήφιος. Βρήκαμε παπά να θάψουμε και τους ζωντανούς.

  3. Sos: αν κάποιοι/ες αγαπάτε την Χρύσα ειλικρινά,συμβουλέψτε την σωστά και μην την αφήνετε να γελοιοποιείται.. μπροστά της θα την λένε προχώρησε Χρύσα και μόλις γυρίζει την πλάτη της σκάνε στα γέλια..και προφανώς θα γελάνε και τα μουστάκια του Παπαστεργίου,για το δώρο που του προσφέρουν..θα κρεμάσει το σακάκι του ,θα κάνει διακοπές όλο το καλοκαίρι και τον Οκτώβρη θα πάει να το παραλάβει ως δήμαρχος..

  4. Καλώς η κακώς αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα είναι ο Γιώργος ο Οικονόμου.. υπάρχει περίπτωση με τόσα που έχει πει δημόσια κατά καιρούς η Ντιντή ,για την συγκεκριμένη οικογένεια ,να συμφωνήσουν και κυρίως να την στηρίξουν στην επιλογή της για υποψήφια δήμαρχο?αν θα το κάνουν ,θα το κάνουν μόνο και μόνο για να την στείλουν αδιάβαστη..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης