"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.3 C
Trikala

Και συ τέκνον Θοδωρή ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ιστορία της Καλαμπάκας είναι κάπως …εκκλησιαστική.

Ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος είναι κατά της διεξαγωγής της εκδήλωσης για την Αμάλ στην περιοχή και όπως υποστηρίζει εφόσον έρθει αίτημα στον Δήμο για την εκδήλωση, η απάντηση στο αίτημα θα είναι αρνητική.

Καθόλου περίεργο αυτό.

Και που να βάλεις θέματα στον Δήμαρχο , όπως τα τσιφλίκια της εκκλησίας στον δήμο Καλαμπάκας.

Συμβαδίζει με τα σαΐνια της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιός αυτοδιοικητικός στην Καλαμπάκα είναι πιο φιλοευρωπαϊστής ,ο Θοδωρής Αλέκος , ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ή ο Γιάννης Μπουτίνας;

Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση την Ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης να την γράφουν οι παπάδες.



9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….και μας δούλευε κάποτε… ψιλό γαζί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ( ο κεντρικός και ο τοπικός). οτι θα νομοθετήσει το διαχωρισμό κράτους κι εκκλησίας…τον κ.Αλέκο τον ρώτησε, πριν τον στηρίξει για δήμαρχο;

  2. Δήμαρχος Μετεώρων, υποστηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ και το ΣΥΡΙΖΑ και συμπορεύεται με ότι πιο αντιδραστικό και σκοταδιστικό. Για να δούμε? θα είναι και πάλι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ? Και τότε τι γνώμη θα έχει η τοπική του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμπάκας? Μήπως θα προσπαθήσουν να κρυφτούνε και πάλι πίσω από τη θαρραλέα άποψη, των συντρόφων τους της Καλαμπάκας? Και για να δούμε και την άποψη βουλευτών που κατάγονται και αλιεύουν ψήφους από την ευρύτερη περιοχή! Γιατί μέχρι στιγμής, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Κάνουν τον αλέκο!!!

    • Το να τρέχεις πίσω από την Αμάλ είναι πρόοδος, το να πας στην περιφορά της εικόνας της Παναγίας είναι μεσαίωνας και σκοταδισμός.

      • Προφανώς. Το ένα είναι μια συμβολική κίνηση για να στραφεί η προσοχή στο σοβαρό ανθρωπιστικό ζήτημα των ασυνόδευτων ανηλίκων ενώ το άλλο είναι μια θρησκευτική λιτανεία. Και μόνο που είναι θρησκευτική είναι άνευ νοήματος. Και για να μιλησω τη γλώσσα σας αν γουστάρετε παπάδες καλόγερους κλπ να τους πάρετε σπίτι σας.

  3. αααα! μπράβο! τώρα το έκανε ακόμη πιο καλό ο Δήμαρχος!Ούτε να περάσει η Αμάλ απ την Καλαμπάκα, έτσι αποφάσισε η παράταξη του Αλέκου!!! Γιατί έτσι νομίζει ότι θα εξευμενίσει τους παπάδες και τους καλογέρους. κούνια που τον κούναγε!!! Πόσο λίγος!!!

  4. Τοσο λιγοι μα τοσο αχρηστοι Ολος ο θιασος επι σκηνης, ρασοφοροι θεομπεχτες, βλαχοδημαρχοι του κ.. ου, σκατ.. χοι πολιτικαντηδες καρτουν ελληνικης ταινιας του 60. Μαζιτους και καποιοι κομπλεξαρες και σια που αγωνιζονται κατα της αλλιωσης tre sic της εθνικης ταυτοτητος και συνειδησης. Αθλια ανθρωποειδοι ΜΥΤΑΡΑΚΙΑ(παρατυποι προσφυγες) δηλωσε ο ποιητης εναντιον μιας κουκλας. Οι πατρις θρησκεια οικογενεια κυρπαντεληδες της φαπας. Βρωμιζουν μονο με την υπαρξη τους τον τοπο που θελουν να, ζουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μα τωρα εχουν γνωση οι φυλακες.

  5. Εγώ πάντως θα δεχτώ την Αμάλ στο δικό μου χώρο Εκεί καμιά δημοτική αρχή δεν μπορεί να πει κουβέντα
    Ευτυχώς τα Τρίκαλα μα ξεντρόπιασαν. λες να ετοιμάζονται να αλλάξουν θρήσκευμα ???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης