"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Καταγγελία: Αυτό είναι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη – Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Τρικάλων καταγγέλλει τη Διοίκηση του Δήμου Τρικκαίων, καθώς «με εντολή της» τα συνεργεία του Δήμου κατέβασαν πανό του ΠΑΜΕ στη γεφυρα του Ασκληπιού που προπαγάνδιζε το σημερινό συλλαλητήριο.

ΠΑΜΕ :

Αυτό είναι το ψηφιακό επιτελικό κράτος των κ.Μητσοτάκη και κ.Παπαστεργίου( προέδρου ΚΕΔΕ καί Δημάρχου Τρικκαίων) .

Αυτό το κράτος που δεν παίρνει μέτρα προστασίας για τις ζωές μας και των παιδιών μας ,που ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και πλούτο ( βλέπε ΟΣΕ, ΔΕΗ, ΝΕΡΌ τώρα) που είναι ” ανίκανο” να προστατεύσει τη ζωή μας…που θέλει χρόνια να βάλει ένα σύγχρονο σύστημα στα τρένα, που θέλει χρόνια να φτιάξει ένα δρόμο της προκοπής στην πόλη για να μη σπάνε τ αμάξια μας στις γούρνες.

Aυτό το κράτος, αυτός ο δήμος- το τοπικό κράτος μέσα σε 1ωρα κινητοποιήθηκε για να ξηλώσει το πανό του ΠΑΜΕ που καλεί στην σημερινή απεργία και συγκέντρωση των συνδικάτων- συλλόγων…που αίτημα έχει την προστασία της ζωής μας…να μη λογίζεται ως κόστος.. όπως έγινε στα τρένα…που αίτημα έχει να μη συγκαλυφθεί ..να μη ξεχασθεί το έγκλημα στα τρένα!!!

Δηλαδή το κράτος και ο δήμος το θέλει;

Να συγκαλυφθεί ..και γρήγορα να ξεχαστεί;

Αν θέλει το αντίθετο γιατί τόση ευαισθησία για το κατέβασμα του πανό και τόση αναισθησία για το έγκλημα!

ΑΙΣΧΟΣ!

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • “Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά πιο ίσα από τα άλλα”, από τη Φάρμα των Ζώων , του Όργουελ απέναντι στον Σταλινισμό.
      Μόνο ΣΤΑΛΙΝΕΣ επιδιώκουν την εξαίρεση από το νόμο.

    • ”Μόνος”, όλα και όλα, μην μου πειράζεις τους συντρόφους. Πως θα πορευτούμε στην ζωή άνευ δαύτων; Τι θα έχουμε να γράφουμε; Εξ άλλου, ”καλύπτονται πίσω από το τεράστιο μέγεθος της ανοησίας τους”.
      Υ.Γ. Το εντός εισαγωγικών σπάραγμα, είναι από την ταινία ” Υπόθεση Νοτόριους”. Η μάνα το λέει στον υιό, όταν ανακαλύπτουν ότι η νύφη είναι βαλτή. Μεγάλε Χίτσκοκ…

  1. Δεν άντεξε τελικά ο πρωτοξαδερφος του Αδόλφου και πετάχτηκε σαν απ’το βρακί.Βεβαια προχθές στο ντέρμπι Ολυμπιακός ΑΕΚ που είχε πανό στην ίδια γέφυρα από την άλλη μεριά δεν τους πείραζε τους τζιτζιφιωγκους.Τωρα χάλασε η αισθητική τους .

    • Συνεταιράκι με τον Αδόλφο ήταν ο Πατερούλης Στάλιν, με το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότοφ.
      Τρέχα να καθαρίσεις καμιά σκάλα στον Περισσό, μήπως και σου δώσει κανένα κοκκαλάκι το κόμμα.

  2. Τι λέει πάλι ο ανιστορητος γιαπης;;Δεν φτάνει που δεν μιλάει γερμανικά χάρη στον κόκκινο στρατό και τίς θυσίες του ρωσικού λαού..Αν και μάλλον αυτό το γεγονός τον στενοχώρησε τελικά αυτόν και τους ομοίους προτιμούσε την άλλη λύση…..

  3. Για την συνθήκη του Τιλσίτ, τι έχεις να μας πεις POLITIS; Για την Γαλλο-Πρωσική; Αυτή των Σεβρών; Του Αγίου Γερμανού; Μας έχεις ζαλίσει τα μέζεα πουλώντας εξυπνάδα μέσα από την wikipedia. Πάνε σ ένα τραπέζι με άτομα κάτω από τα 60 και πούλα μούρη με αυτά, να χορτάσεις ψιχάλισμα.
    Υ.Γ. Εσύ με τον σύντροφο Ρίμπεντροπ ήσουν, ε;

    • Οι κομμουνιστές είναι που το παίζουν “υπέρ των λαώνε”.
      Τα έχει γράψει ο Θουκυδίδης, πριν 2500 χρόνια. Δεν αλλάζει η ανθρώπινη φύση με ιδεολογίες.

      • Θουκυδίδης, ο μέγας …κομμουνιστοφάγος. Κάργα δεξιόμουτρο από τα νότια προάστια (Καλαμάκι) που δεν χώνευε τους γνήσιους ιδεολόγους κομμουνιστές Σπαρτιάτες. Βρε ουστ, που θα τον πιστέψουμε.
        Υ.Γ. Αγαπητή ΤΡΙΚΚΗpress, σε ευχαριστώ που έφερες στη ζωή μου τα σχόλια σου. Μας έδωσες την δυνατότητα να φέρουμε στην επιφάνεια το ”γελοίον του πράγματος”.

        • Eίστε τυχεροί που ζείτε σε αστική δημοκρατία και γράφετε τις ανοησίες σας.
          Στον υπαρκτό σοσιαλισμό, θα σας είχαν μαζέψει πριν τους όλους για τα Γκουλάγκ, στην εσωκομματική εκκαθάριση, όπως έκανε ο Στάλιν, που θαυμάζετε.

          • Ο φουκαράς POLITIS έχει ολοφάνερο πρόβλημα. Κατέληξε σαν τις μαυροφορεμένες γριούλες που συναντάμε στους ναούς τις Κυριακές και μπαμπαλίζουν συνέχεια: ο σατανάς είναι μέσα σας, προσευχηθείτε, μετανοήστε. Κρίμα…
            Υ.Γ. Ρε καρμίρη, αυτά τα λέγαμε το ΄70-΄80 για να εντυπωσιάσουμε τις κουλτουριάρες Ρηγίτισσες…

  4. Δυστυχώς που υπάρχουν αμόρφωτα ιδεοληπτικά όντα σε αυτή την ζωή, εχθρικά προς την κοινωνία και την χώρα τους, όπως ο εξυπνάκιας Τρικαλινός, που το μόνο που ξέρουν είναι να διχάζουν την πατρίδα τους.
    Με μόνιμη δικαιολογία τον ανύπαρκτο κομμουνιστικό κίνδυνο θυμίζουν τους δήθεν εθνικόφρονες του μετεμφυλιακού κράτους που από συνεργάτες των Γερμανών και των ξένων εκπροσώπων στη χώρα μας, παρίσταναν τους υπερπατριώτες ενώ ήσαν προδότες και οδήγησαν χιλιάδες αθώους στα ξερονήσια για ανάνηψη…
    Μπράβο Τρικαλινέ ζήσε στον κόσμο της εποχής εκείνης και σπείρε το μίσος και τον διχασμό! Η πατρίδα θα σε ευγνωμονεί!
    Και βέβαια δεν φταίς μόνο εσύ, φταίει και το χαλαρό ανύπαρκτο σχολείο μετά το 1981 που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ και έβγαλε τέτοιους απόφοιτους.
    Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, σήμερα στην εποχή της αλαζονικής δυτικής παγκοσμιοποίησης και των δικαιωματιστών και των ΜΚΟ, η κατάσταση είναι ασύγκριτα χειρότερη από τότε..

    • Mιλάνε για ιδεοληψία οι κομμουνιστές που πιστεύουν ακόμη σε μια αποτυχημένη ιδεολογία, και για διχασμό, ενώ αυτοί οδήγησαν την Ελλάδα στον εμφύλιο πόλεμο!
      «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»

        • Εάν πρόσεξες φίλε κ. Μπιστερλή, δεν γνωρίζουν παραπάνω από 5-6 σπαράγματα(τσιτάτα) και τα επαναλαμβάνουν συνεχώς. Κάτι σαν τις Θεούσες γριούλες, μνήσθητι μου Κύριε, Κύριε ελέησον, κλπ.
          Ίσα ρε …καπιταλιστή Trikalinos, πάνε στα υπέροχα και ελπιδοφόρα παιδιά, τον Γιώργο και Δημήτρη της Augmenta( του διπλανού άρθρου της σελίδας) και πες τις μπούρδες σου για τον …κομμουνισμό. Εάν χαμογελάσουν περίεργα, μάστα γρήγορα. Έχουν καλέσει ήδη, τους κυρίους με τις λευκές μπλούζες.
          Υ.Γ. Την άλλη φορά, θα σε αναλύσω το ρήμα ”παροίχομαι”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης