"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Καταγγελία γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καταγγέλουμε την εγκληματική πολιτική του Υπουργείου παιδείας και της β΄βάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων που αποφάσισαν μετά από σαράντα πέντε ημέρες λειτουργίας των σχολείων να προχωρήσουν στη συγχώνευση των τμημάτων της Β’Λυκείου του σχολείου μας.

Οι γονείς ανησυχούν και αντιδρούν στην ξαφνική του Υπουργείου παιδείας,να προχωρήσει στη σύμπτυξη των τμημάτων εν μέσω κορωνοιού,που θα έχει ολέθριες επιπτώσεις,στην υγεία των παιδιών,στις οικογένειες τους,τη διασπορά του ιού στην κοινωνία,καθώς επίσης και στη σχολική τους πρόοδο.

Ζητάμε την άμεση επίλυση του θέματος,για να αποφευχθούν οι παραπάνω συνέπειες.

Γονείς και κηδεμόνες του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα περιμένετε τουλάχιστόν δύο χρόνια να λυθεί το πρόβλημα και . Αυτοί που μας κατσικώθηκαν δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Ας προσέχατε.

  2. Με τι πεζά πράγματα ασχολείστε!Εμείς εδώ στα Τρίκαλα είμαστε σε άλλη διάσταση. Με την βοήθεια του Μεγάλου μας δημάρχου κυκλοφορούμε όλοι μας με αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, όπως μας ενημέρωσε σήμερα σε διαδικτυακή συνέντευξη και ο Βαγγέλης Βενιζέλος!
    Το θράσος και το ψέμα περισσεύουν σε αυτή την πόλη. Μέχρι πότε θα κοροϊδεύουμε το κόσμο όλο; Ντροπή πιά!

    • Για να συμπληρώσω τον “Ψευτοθόδωρο”, που δεν είναι αυτός ο ψεύτης αλλά κάποιος άλλος εδώ στα Τρίκαλα, που ακόμα και ο Τσίπρας ωχριά μπροστά του, οφείλουν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι ψηφοφόροι του Δημάρχου να τον εγκαλέσουν για τα ψέματα που διαδίδονται περί έξυπνης πόλης, τα οποία προφανώς υποθάλπονται από τον ίδιο, και να τον αναγκάσουν να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Όσο δεν γίνεται αυτό, τόσο η παράταξη του όσο και οι ψηφοφόροι του είναι ηθικοί αυτουργοί του ψεύδους που έχει σκεπάσει την πόλη μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης