"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων παρουσία του Διευθυντή κ. Αλέξανδρου Καπανιάρη και των εργαζομένων της, με τις ευλογίες των Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομου και Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου συνοδευόμενων από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Κανίνα και ιερείς.

Ο Σεβασμιώτατος Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά, εκφράζοντας παράλληλα την ευχαρίστησή του για την άριστη συνεργασία μεταξύ των Ιερών Μητροπόλεων του Νομού μας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Ο Διευθυντής της Δ.Ε. Τρικάλων ευχαρίστησε τους Σεβασμιωτάτους για την τιμή να
παρευρίσκονται στην εκδήλωση και ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους καλή και δημιουργική χρονιά με δύναμη και συνεργατικό πνεύμα για την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας προς όφελος της τοπικής εκπαίδευσης. Τόνισε, επίσης, ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να λειτουργεί στο μέγιστο βαθμό ο ιστός των εκπαιδευτικών, των γονέων καθώς και το σύνολο των μελών της σχολικής κοινότητας, με
απώτερο στόχο να καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των μαθητών.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ. Αθανάσιος Ξάφος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων σχέσεων κ. Μιχαήλ Λάππας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης