"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.4 C
Trikala

Κουρέτας για κακοκαιρία: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα – Κικίλιας: Η προσπάθεια απέδωσε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ο κρατικός μηχανισμός ήταν επί ποδός για αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, κάτι που θα γίνει και σήμερα, αφού οι μετεωρολόγοι δίνουν έντονα καιρικά φαινόμενα, μέχρι και το μεσημέρι. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, βρίσκεται επί ποδός από εχθές, με τον ίδιο να σημειώνει πως η Μαγνησία δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, αν και δεν ήταν λίγα τα χιλιοστά βροχής που έπεσαν στην περιοχή. Όπως ανέφερε, έριξε 95 χιλιοστά σε 8 ώρες στη Μαγνησία, ενώ στον Daniel είχε ρίξει 156. Σύμφωνα με τον κ. Κουρέτα είχε γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία, με επιμελείς καθαρισμούς των χειμάρρων.

«Υπήρχε μία ανησυχία δικαιολογημένη των συμπολιτών εδώ στη Θεσσαλία γιατί είναι νωπές οι μνήμες μίας καταστροφής και μιας δυσκολίας. Ήμασταν όλοι εδώ πέρα συντονισμένοι και οργανωμένοι. Χαίρομαι που μέχρι τώρα η προσπάθεια απέδωσε. Είναι προφανές ότι δουλεύοντας όλοι μαζί και συντονισμένα μπορούμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα» δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας σήμερα από την έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω για αλλού, αλλά εδώ στα Τρίκαλα, φάνηκαν τα αποτελέσματα της δουλειάς του Κικίλια: Δεν έβρεξε παρά ελάχιστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης