"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Κώστας Τρέλλης Uber alles στη ΔΕΕΠ Νομού Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις πιο προβλέψιμες και ανούσιες εσωκομματικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών, οδεύει το κόμμα της Ν.Δ στις 24 Οκτωβρίου.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στις περισσότερες κομματικές οργανώσεις(τοπικές και ΔΕΕΠ)ανά την επικράτεια, υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος πρόεδρος και αυτό από μόνο του καταδεικνύει την απόλυτη κυριαρχία στους κόλπους της παράταξης της Μητσοτακικής πτέρυγας.


Στη πρώην ΝΟΔΕ Τρικάλων τώρα, ο κατά γενική εκτίμηση συνετός νυν πρόεδρος κ. Κώστας Τρέλλης και μοναδικός υποψήφιος, έχει πάρει ήδη το χρίσμα για μια ακόμη θητεία και αναμένει σε τρείς εβδομάδες ακριβώς, τη τυπική επικύρωση από τα μέλη του κόμματος.


Το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί όμως απαιτείται υπερπροσπάθεια από τον ίδιο και τα στελέχη των τοπικών – νομαρχιακών επιτροπών, προκειμένου οι επαναβεβαιώσεις και η συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες να είναι ανάλογες ενός κυβερνητικού κόμματος που κυριαρχεί τη δεδομένη στιγμή στο δημόσιο βίο της χώρας.


Την επαύριο επίσης των εκλογών οφείλει ο κ. Τρέλλης να πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να βελτιωθεί η προβολή του κυβερνητικού έργου στα τοπικά ΜΜΕ, ένα τομέα που κι ο ίδιος παραδέχεται ότι η ΔΕΕΠ Ν.Τρικάλων χωλαίνει. 

Κ. Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης