"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Λώρεν : Kανένας δεν θα μας σύρει σε δημόσιες συζητήσεις που υπονομεύουν επιλογές Νίκης στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στηρίξαμε την παράταξη του Κώστα Κρεμμύδα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και τον στηρίζουμε μέχρι το τέλος της θητείας του. Είναι ένα αξιόλογο στέλεχος της παράταξης μας, όμως η συγκυρία και ο χειρισμός της προεκλογικής και μετεκλογικής πορείας της αυτοδιοικητικής του παράταξης καθώς και  η εμμονή συνεργασιών σε πολιτικό επίπεδο Κινήματος Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ τον εγκλωβίζει και τον αδικεί.

Άθελα του εξυπηρετεί την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, να διαχέεται δηλαδή στην κοινωνία ότι θα υπάρξει συνεργασία των δύο κομμάτων στην κεντρική πολιτική σκηνή, χρησιμοποιώντας  ως όχημα τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι διακηρυγμένη η θέση του Κινήματος Αλλαγής, με απόφαση του Συνεδρίου του, για αυτόνομη πορεία της παράταξης. Το Κίνημα Αλλαγής και τα στελέχη του αγωνίζονται και είναι θεμιτό να διεκδικούν να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής ο  πρωταγωνιστής στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Γιατί πιστεύουμε ότι στην Δημοκρατία χρειάζεται να υπάρχει εναλλακτική πρόταση εξουσίας και ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν μπορεί. Η ΝΔ εκπροσωπεί τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών και ένα κόμμα με την ιστορία  του ΠΑΣΟΚ οφείλει να αγωνιστεί για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκπροσώπηση, σε πολιτικό επίπεδο,  των μη προνομιούχων πολιτών.

Όσο αφορά τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το Κίνημα  Αλλαγής θα αρχίσει τις συζητήσεις στις οργανώσεις του και θα αποφασίσει με σεβασμό στην αυτονομία των αυτοδιοικητικών παρατάξεων, το πως θα πορευτεί, μετά και τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του.

Ως τότε κανένας δεν θα μας σύρει σε αποφάσεις άλλων,  ή σε δημόσιες συζητήσεις που υπονομεύουν επιλογές Νίκης  στις επόμενες   Αυτοδιοικητικές εκλογές.

  • Η Λώρεν Κασοπούλου είναι Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης