"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.3 C
Trikala

Ματίνα Κούκια : Έτσι έχουν τα πράγματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ματίνα Κούκια : Είμαι υποχρεωμένη, ως πρώην μέλος της Γραμματείας του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ως, πλέον, απλό μέλος, μετά την απομάκρυνσή μου, κατά απαίτηση του κ. Παρθένη, να επισημάνω τα εξής.

Τα περίπου 40 μέλη του τμήματος Υγείας δεν κλήθηκαν, ποτέ, σε συνεδρίαση, ώστε να συζητηθεί το περιεχόμενο του κειμένου που αναρτήθηκε, ως Τομέας υγείας, και να αποφασιστεί ομόφωνα ή πλειοψηφικά, η δημοσίευσή του στον τύπο.

Θεωρώ

1) Υπέρβαση της κομματικής τους ιδιότητας όσων ανέλαβαν τη δημοσίευση αυτού του κειμένου.

2)Παράκαμψη των δημοκρατικών διαδικασιών και επιβολή κομματικής πειθαρχίας, χωρίς τη συναίνεση της Ν.Ε.

3) Αυθαίρετη χρήση της κομματικής ιδιότητας κάποιων, που δεν τιμά όχι μόνο την ιδεολογία του κόμματος και τη δημοκρατία αλλά και παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Οι συντάκτες και οι υποστηρικτές αυτού του κειμένου έχουν κάθε δικαίωμα να υπογράψουν με το όνομά τους και όχι να κρύβονται πίσω από τίτλους, χρησιμοποιώντας τους, ως βιλαέτια.

Καλώ τη γραμματεία της Ν.Ε. να πάρει θέση, ώστε να αποφευχθεί, η σπίλωση των δημοκρατικών διαδικασιών του κόμματος.

ΔΕ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. H φιλτάτη Ματίνα Κούκια καλεί τη γραμματεία της Ν.Ε. να πάρει θέση, ώστε να αποφευχθεί, η σπίλωση των δημοκρατικών διαδικασιών του κόμματος. Ωστόσο, ήδη στην πρώτη παράγραφο ισχυρίζεται ότι κατά απαίτηση του κ. Παρθένη απομακρύνθηκε από τη Γραμματεία του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Αν ισχύει ο ισχυρισμός της πρώτης παραγράφου, ποιες δημοκρατικές διαδικασίες απομένουν ασπίλωτες ώστε να αποσοβηθεί η σπίλωσή τους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης