"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.9 C
Trikala

Μεγάλη αισιοδοξία στο στρατόπεδο Χατζηγάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι σίγουρο ότι ο Μικέλης Χατζηγάκης όχι μόνο έχει ωριμάσει από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Το 2019 δεν ήταν έτοιμος. Αλλά σήμερα έχει γίνει ένας νέος ολοκληρωμένος πολιτικός, και αυτό φαίνεται από την υποδειγματική προεκλογική εκστρατεία που κάνει….8 μήνες τώρα.

Είναι αλήθεια ότι έχει κάνει όχι μόνο τις πιο μαζικές εκδηλώσεις στα Τρίκαλα ξεκινώντας με την ομιλία του στην Καλαμπάκα πριν από ένα χρόνο, αλλά έχει καταθέσει ένα συνολικό όραμα για την ανάπτυξη του Νομού Τρικάλων.

Ένα όραμα με προτάσεις συγκεκριμένες, κοστολογημένες και υλοποιήσιμες. Και το έχει κάνει όχι προεκλογικά αλλά καθόλη την διάρκεια της τετραετίας.

Επίσης, δεν περνάει απαρατήρητο ότι το νούμερο δύο της κυβέρνησης, ο Υπουργός των Εξωτερικών, έδωσε σαφή στήριξη στον νέο ανερχόμενο Τρικαλινό πολιτικό. Όπως και δύο μέρες νωρίτερα ένας άλλος διακεκριμένος Υπουργός, ο Βασίλης Κικίλιας, χαρακτήριζε τον Μικέλη Χατζηγάκη την ανερχόμενη πολιτική δύναμη στα Τρίκαλα.

Τώρα απομένει να δούμε πως όλα αυτά θα αποτυπωθούν στην κάλπη. Πάντως από το στρατόπεδο Χατζηγάκη υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης