"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Μονόδρομος η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ – Οι παρατάσεις “λάστιχο” είναι εμπαιγμός !!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Οι υγειονομικοί διεκδικούν με κινητοποιήσεις και σήμερα 8-12-23 στο Υπουργείο Υγείας -Να παραταθούν άμεσα οι συμβάσεις όλων των συμβασιούχων στις δημόσιες μονάδες υγείας (επικουρικών, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, συναδέλφους στην καθαριότητα ,επιστροφή των απολύσεων στην φύλαξη,εστίαση ,των “τριμηνιτών” επικουρικών που είχαν προσληφθεί κατά εφαρμογή του άρθρου 50 του Ν. 4825/2021, ειδικευόμενων νοσηλευτών, μέσω προγραμμάτων της ΔΥΠΑ “4.000 στην Υγεία” και προγράμματος για μακροχρόνια ανέργους, μέσω ΕΟΔΥ) για ένα τουλάχιστον έτος και με νομοθετική ρύθμιση να μονιμοποιηθούν με πλήρη εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα.
Και στο νοσοκομείο Τρικάλων ,υπηρετεί μεγάλος αριθμός συμβασιούχων συναδέλφων που καλύπτει ΠΑΓΙΕΣ και ΔΙΑΡΚΕΙΣ ανάγκες .
Η απομάκρυνση αυτών των συναδέλφων μαζί με την αποχώρηση πολλών λόγω σύνταξης και την μη πρόσληψη προσωπικού αποτελεί ταφόπλακα για το νοσοκομείο μας .
Μονόδρομος η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των συναδέλφων ,οι οποίοι στήριξαν το ΕΣΥ στην περίοδο covid..και συνεχίζουν να αποτελούν την εγγύηση για την λειτουργία του .!!
Οι παρατάσεις “λάστιχο” είναι εμπαιγμός .!!
ΜΕΛΗ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝΤ ΝΤΟΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΣΥΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΚΑΓΚΑΜΑΝΟΥ ΣΟΥΛΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν μπορεί να γίνει μονιμοποίηση μετά την αλλαγή του συντάγματος.
    Μπορεί μόνο να δωθεί κάποια μοριοδότηση, όπως έγινε για τη ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης