"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

«Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο», φέρεται να είπε ο Αλβέρτος Αϊνστάιν ως χρονοταξιδιώτης του μέλλοντος!

Ίσως είχε και την ικανότητα “να βλέπει” τα μελλούμενα, οπότε σε κάποια επίσκεψή του στα Τρίκαλα είδε αυτά που θα συμβούν και αυθορμήτως είπε την γνωστή φράση. 

Η φωτογραφία με τον Νικολάκη είναι από τον σημερινό 17ο Ημιμαραθώνιο Ράξας – Τρικάλων, όπου το αγαλματίδιο παραβρέθηκε, άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο και για ποιο σκοπό στην αφετηρία του αγώνα δρόμου. Ενώ, πολλές και διαφορετικές ήταν οι φωτογραφήσεις μαζί του από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, με πολύ μεγάλα χαμόγελα και υπερηφάνεια.

Ως γνωστόν, αυτό το διάστημα ο Νικολάκης δεν βρίσκεται στην θέση του, στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων, λόγω των έργων για την ανάπλασή της. Έτσι, σχεδιάστηκε ένα project από τον Δήμο Τρικκαίων να περιοδεύει στην περιοχή για να την αναδείξει. Με σύνθημα “Κατ’ ορώντας τον κόσμο”, ο Νικολάκης λοιπόν το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στην Ράξα με καπελάκι και μπλουζάκι αλλά χωρίς βρακάκι, διότι πως αλλιώς θα την “κατ΄ορήσει” την Ράξα; Μάλιστα, για το επιτυχές “κατ’ όρημα” του, με την ολοκλήρωση του αγώνα, στο στήθος του τοποθετήθηκε χρυσό μετάλλιο! 

Μα τι συγκλονιστικό project είναι αυτό; Τι άλλο έχεις δει Αϊνστάιν; Πες μας, μην μας κρατάς σε αγωνία… 

trikalaenimerosi.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης