"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.3 C
Trikala

Νέα ήθη … στο Νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mε συνοδεία μελών της ΔΑΚΕ του νοσοκομείου και όχι με την παρουσία των αρμόδιων οργάνων επισκέπτεται τις κλινικές του νοσοκομείου ο νέος διοικητής. Αυτά καταγγέλλει το τμήμα Υγείας του Σύριζα .

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τήν Δευτέρα του Πάσχα του 2015,ημέρα αργίας έγινε υπηρεσιακή-κομματική συγκέντρωση στο αμφιθέτρο του Νοσοκομείου παρόντος του Δοιηκητού της Υ.Π.Ε κ.Αντωνίου πρωτοφανές γεγονός τόσο για την ημέρα όσο και για τον χώρο.Η συνεργασία της προηγούμενης διοίκησεως με μέρος του κομματικού μηχανισμού και άλλα παράκεντρα είχε ξεπεράσει κάθε όριο.Επίσης η επί πληρωμή συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες όταν υπήρχαν αντιστοιχοι στην υπηρεσία του Γ.Ν.Τ. διερευνάται ήδη απο την δικαιοσύνη.Σκούζουν αυτοί που είναι ήδη είναι απαξιωμένοι και δεν τους ακούει κανένας.Αραγε ο Σύριζα Τρικάλων τι λέει;Αυτό το τμήμα υγείας φέρει την σφραγίδα του ή όχι;

  2. Σφάλεις μεροληπτικά γιατρέ εάν δικαιολογείς την επιθεώρηση των κλινικών από τον Διοικητή με συνοδεία της ΔΑΚΕ. Αυτά αγαπητέ γιατρέ δεν γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι γνωστό το bullying που υπέστη η Ματίνα από τον Διοικητή του ΣΥΡΙΖΑ!
    Έφθασε μάλιστα ο ξακουστός Διοικητής του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσει το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και στη θέση του να φτιάξει μία Ιδιωτική Οργάνωση Νοσοκομείου με όλο το τμήμα της παλιάς διαπλοκής του Νοσοκομείου, και μάλιστα να αναγνωριστεί αυτό το παρά φύσιν δημιούργημα του Παρθένη από τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων!
    Γι’ αυτό αγαπητοί Συριζαίοι των Τρικάλων δεν θα μακροημερεύσετε, γιατί δεν δείξατε Αριστερή ηθική!
    Κρίμα που σας στήριζα!

  3. «Πολλοί δρώντες τα αίσχιστα, λόγους τους αρίστους ασκέουσι»
    Λόγος Δημοκρίτου, για όλους τους διπρόσωπους που μιλάνε υποτίθεται με ειλικρίνεια, γιατί έχουν την ψευδαίσθηση, ότι ακόμη δεν έχουν γίνει αντιληπτοί.
    Σας πήραν χαμπάρι……………..
    Έχουν δίκαιο προλαλήσαντες, άραγε ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων τι γνώμη έχει για τις ανακοινώσεις που κοινοποιεί το μόρφωμα ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων;
    Υποστηρίζει ή όχι τα λεγόμενα τους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης