"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Νέο ΔΣ στην ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, πραγματοποιήθηκαν χθες στον Βόλο. Ειδικότερα, για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, εκλέχθηκαν οι εξής: Δημήτρης Χορταργιάς, Γιώργος Πέτρου, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Μπανάτσας, Αθανάσιος Βλάχος, Φώτης Καραγιάννης και Κώστας Γκιάστας. Αναπληρωματικός εκλέγεται ο Γιώργος Ρούστας.

Για το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε εκλέχθηκαν οι Δέσποινα Θεοδώρου, Τούλα Κεκάτου και Παναγιώτα Φούντα.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Βαγγέλης Μητρούσιας, Ευθύμης Χούτας και Γιώργος Παπαγεωργόπουλος. Αναπληρωματική εκλέγεται η Νατάσα Πολυγένη.

Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέγονται οι Φρόσω Παύλου, η Ελένη Κισσάβου, ο Σωτήρης Ζαχαριάς, η Τούλα Κεκάτου και ο Αντώνης Φωκίδης.

Στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέγονται οι Βαγγέλης Ρηγόπουλος, Ρέα Τσιάχα, Κώστας Αποστολόπουλος, Βαγγέλης Κακάρας, Αντώνης Τσελέντης, Χριστόφορος Παπαθανασίου και Βασίλης Ραούλης.

Τέλος, στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε στο 8ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), εκλέχθηκαν οι κ. Γιάννης Σιούλας, Γιώργος Πέτρου, Χρήστος Αρχοντούλης, Γιώργος Τσιγκλιφύσης, Τούλα Κεκάτου και Θανάσης Βογιατζής. Αναπληρωματική εκλέχθηκε η Φρόσω Παύλου.

* Νωρίτερα στην ίδια αίθουσα έγινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του «Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών Θεσσαλίας- Στερ. Ελλάδας – Ευβοίας» με θέματα: διοικητικό και οικονομικό απολογισμό 2016, προϋπολογισμό 2017 και έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

Αμέσως μετά η Ένωση Συντακτών και το Επικουρικό Ταμείο έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκει το φλουρί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης