"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα : To όραμα μου μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη , μακρια από το βόλεμα , τον εθνολαϊκισμό , την αναξιοκρατία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκατοντάδες πολίτες, υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής έδωσαν το παρών στην πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε το ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα.

Ενώπιον του πυκνού ακροατηρίου που παρακολούθησε την ομιλία του, ζήτησε την ενδυνάμωση της «πραγματικά προοδευτικής δύναμης, του ΚΙΝ.ΑΛΛ., ενάντια στους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους “γαλάζιους” λαϊκιστές της Ν.Δ.».

Στην ομιλία του ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης έκανε μια γενικότερη αναφορά στη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία και το τι είναι αυτό που θέλει και πρέπει ν’ ακολουθήσει εφεξής ο πολιτικός του χώρος, για να μπορέσει να σταθεί πολιτικά. Τόνισε, επίσης, τις διακριτές διαφορές του από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκλεισε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι το κόμμα του πρέπει ν’ αναγεννηθεί και να μπει τέλος στην εσωστρέφεια ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των πολιτικών προτεραιοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης