"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.3 C
Trikala

Νατάσσα Παιδή : Aυτή είναι η έξυπνη πόλη…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νατάσσα Παιδή : Πριν λίγο στην οδό Λιακατα ηρθε η αστυνομία κ έγραψε γύρω στα 20 σταθμευμένα νόμιμα αυτοκίνητα.

Μιλωντας η ίδια με τους αστυνομικούς μου ειπαν ειχαν εντολή από το δήμο. Εκείνη τη στιγμή βρήκα επιτόπου τον εργολάβο που εχει αναλάβει το εργο στον παράλληλο δρόμο, τη Βουλγαρη κ μου ειπε οτι εβαλε μια πινακίδα στις 5 μ.μ.

Για να καταλαβετε στις 6μ.μ η αστυνομία έγραφε τους ανθρώπους που στις 3μ.μ ειχαν γυρίσει από τις δουλειές τους κ νόμιμα ειχαν παρκάρει τα αμάξια τους καθως δεν ειχαν καμια ενημέρωση ουτε υπηρχε σήμανση.Φυσικα ειχε μαζευτει πλήθος κόσμου που διαμαρτυρωνταν για να λάβει την απαντηση από τους αστυνομικους να πάνε αυριο από το τμήμα να κάνουν ένσταση.

Με τίνος πραγματικά εντολή ηρθε η αστυνομία; ο δήμος κ οι τεχνικές υπηρεσίες δεν έπρεπε να ενημερώσουν νωρίτερα τους κατοίκους που ξαφνικά βρέθηκαν με κλησεις πάνω στα αυτοκίνητα τους κ πρέπει αυριο να ταλαιπωρουνται με το να τρέχουν στο αστυνομικό τμήμα;

Δεν έπρεπε να μπει μια κορδέλα με ενημέρωση; ο εργολάβος μου είπε οτι δεν ήταν δική του υποχρέωση άρα ποιος ευθύνεται; κ πραγματικά στις 5 μπήκε η ταμπέλα στις 6 γράφανε σε άλλα κ άλλα δεν βλέπουμε τέτοια γρήγορα αντανακλαστικα…αυτή είναι η έξυπνη πόλη…

Η Nατάσα Παιδή είναι δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Μαζί για τα Τρίκαλα»

Δήμος Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίωνενημερώνει κατοίκους και περίοικους της οδού Λιακατά ότι το συμβάν με τη στάθμευση των οχημάτων θα επιλυθεί σύντομα.
Σε συνεργασία, όπως πάντα, με την Τροχαία Τρικάλων, καταβλήθηκαν οι απαραίτητες προσπάθειες, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα που προέκυψε με τη στάθμευση των οχήματα τους στον συγκεκριμένο δρόμο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, αυτοκίνητο, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης