"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.2 C
Trikala

“Ξεσάλωσαν οι παρθενικοί”, ζητούν από τον Τσίπρα την έγκληση του μοναδικού εκλεγμένου Βουλευτή του Νομού Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρωτοφανή πράγματα στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων που δημιουργήθηκε από τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου .

Σύμφωνα με πληροφορίες της Trikkipress, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου με επιστολή της προς τον Γραμματέα του κόμματος κ. Σκουρλέτη και τον Αλέξη Τσίπρα, ζητά την έγκληση του μοναδικού εκλεγμένου Βουλευτή του Νομού Τρικάλων διότι αναφέρθηκε με καλά λόγια στον νυν Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγορίου και όχι τόσο καλά για τον προηγούμενο Διοικητή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μονίμως απαξιούσε και τους τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού εγκαθιστώντας το δικό του βιλαέτι στο Νοσοκομείο!

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην Διοικητής βρίσκεται  σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με τον Βουλευτή κ. Παπαδόπουλο και αισθάνεται προδομένος από αυτόν, διότι θεωρεί ότι τόσο ο κ. Παπαδόπουλος όσο και ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός δεν τον βοήθησαν  να μετατεθεί από το Λαϊκό, όπου κατέχει θέση αγγειοχειρουργού, προς το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η διαμάχη φούντωσε όταν ο πρώην Διοικητής ισχυρίσθηκε ότι αυτός τον εξέλεξε Βουλευτή και θα “δεί τι θα πάθει τώρα” που δεν μερίμνησε για την μετάθεσή του! 

Από την μεριά του ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε στα Μέσα ενημέρωσης ότι επικοινώνησε με νυν Υφυπουργό Υγείας της Ν.Δ., για να βοηθήσει τον πρώην Διοικητή να μετατεθεί επί των ημερών της Ν.Δ. από το Λαϊκό προς το κοντινό Νοσοκομείο της Λάρισας που έχει και Αγγειοχειρουργική κλινική.

Σάκη, "Με έφαγες"... (Τόσο μπάκακα πια;) ! | www.fatsimare.gr

Η ομολογία αυτή έκανε έξαλλο το περιβάλλον του πρώην Διοικητή, ο οποίος φάνηκε να ζητά ρουσφετολογικές μεταθέσεις ανεξάρτητα από τις ανάγκες που είχε το Λαϊκό νοσοκομείο.

η εικόνα προφίλ της Stauroula Kosiva, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η κόντρα εξελίχθηκε τις τελευταίες ημέρες σε άγρια σύγκρουση, όταν τα άτομα που έχουν σήμερα τον έλεγχο της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων επιτέθηκαν με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και με ανήκουστο ύφος στον εκλεγμένο Βουλευτή Τρικάλων.

η εικόνα προφίλ της Sofia Tselioy, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Σύμφωνα με ανεξάρτητους παρατηρητές των εξελίξεων στο Νοσοκομείο, η οργάνωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων ιδρύθηκε τον τελευταίο χρόνο κυρίως από συνδικαλιστές και συνταξιούχους του πρώην ΠΑΣΟΚ του Νοσοκομείου, υπό την πολιτική καθοδήγηση του πρώην Διοικητή και αποτελεί πλέον τον βραχίονα των πολιτικών του παρεμβάσεων και φιλοδοξιών του στα Τρίκαλα.

Δεν είναι τυχαίο ότι και τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης “Μένουμε Τρίκαλα” που ίδρυσε ο πρώην Διοικητής και της οποίας ήταν ο άτυπος αρχηγός της, προέρχονταν κατά συντριπτικό ποσοστό από το προσωπικό του Νοσοκομείου που ήταν υφιστάμενοί του. 

Τα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο βλέποντας αυτή την δυσώδη κατάσταση που επικρατούσε, αποστασιοποιήθηκαν αφήνοντας την όλη κατάσταση πλέον στα χέρια των νεοφερμένων μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Trikkipress, προ ολίγων ημερών σε συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Καρδίτσας απέρριψε την μετάθεση του πρώην Διοικητή από το Λαϊκό προς το Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου υπηρετεί σε αυτό και η σύζυγός του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης