"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Οικονόμου: Ο Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών 2023 θα βρίσκεται κανονικά όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Από την πλευρά της ΝΔ και του κου Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές», είπε οχαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, λίγο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εάν στο νομό Σερρών προεκλογικώς, γράψουμε επάνω σε ένα …μουλάρι την λέξη ”Καραμανλής”, θα βγει …τσούποτο. Εκεί που ο Αχιλλεύς δεν επέτρεπε να κατέβει κάποιος, που το όνομα του άρχιζε πριν από το γράμμα Κάπα,(Για να είναι πιο κάτω στο ψηφοδέλτιο).Τι ψάχνετε τώρα…
    Υ.Γ. Για τους αμφισβητούντες: Ας ”κόψει” στον κουρασμένο της Ραφήνας ΤΩΡΑ, να δηλώσει ότι κατεβαίνει για πρωθυπουργός και να δείτε τι έχει να γίνει. Οι χθεσινοί …εικονολάτρες θα πετάξουν τις εικόνες και θα τρέχουν να ”πιάσουν” θέση . Μητσοτάκης who; Μόνο ο Σκέρτσος θα μείνει για …ανώτερους λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης