"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Οχι άλλο κάρβουνο! Οχι άλλο ΣΑΝΟ – του Άγγελου Ζορμπά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα αιολικά δεν επάρκεσαν για τις ενεργειακές ανάγκες του καλοκαιριού.

Ετσι δεν υπήρξε ικανή αποθεματοποίηση φυσικού αερίου με αποτέλεσμα το rally τιμών που τώρα παρακολουθούμε.

Το αποτέλεσμα θα είναι άνοδος τιμών σε όλα τα επίπεδα παραγωγής με τελικό αποδέκτη τον καταναλωτή.

Στα ύψη οι τιμές τού ρεύματος και το κόστος για την θέρμανση των νοικοκυριών.Ολα αυτά γιατί οι περίφημες Α.Π.Ε. είναι ασταθείς παραγωγοί ενέργειας.

Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι μόνον Α.Π.Ε. ΔΕΝ είναι(τεραστια η οικολογική καταστροφή των δασών και των βουνών,κ.α.) καταλαβαίνουμε ότι βρισκόμαστε μπροστα σε μία από τις μεγαλύτερες πλάνες ή χειρότερα απάτες.

Κλείνουμε τις λιγνιτικές μονάδες όταν στην Ευρώπη αυτές παραμένουν σε λειτουργεία.Συμφέρει η λειτουργείας τους ακόμη και με την επιβολή τού περιβαλλοντολογικού τέλους.Εισάγουμε πανάκριβο ρεύμα από γειτονικές χώρες(Αλβανία,Σκόπια) πού παράγεται από λιγνίτη.

Εχουμε την αυταπάτη; ότι εμείς θα ελαττώσουμε τους ρύπους,όταν όλοι οι άλλοι οικονομικοί γίγαντες ΗΠΑ,Ρωσία Κίνα χρησιμοποιούν λιγνίτη.

Προφανώς δεν είναι αυτό.Είναι τα γερμανικά συμφέροντα με τούς ντόποιους επιχειρηματίες που με τις δικές μας εισφορές(στους λογαριασμούς τού ρεύματος) θα κερδοσκοπήσουν και θα καταστρέψουν δια παντός τα βουνά μας που στέκουν περήφανα και απάτητα 31 εκατομμύρια χρόνια.

Πουθενά στον κόσμο δεν μπαίνουν ανεμογεννήτριες πάνω από τα 600 μέτρα.Πως το έλεγε ο Κούρκολος;

Οχι άλλο κάρβουνο!Οχι άλλο ΣΑΝΟ.

Τώρα πλέον ακόμη και συστημικά Μ.Μ.Ε.(Καθημετινή,In.gr)

επιχειρηματίες(Μυτηληναίος)πολιτικοί(Σαμαράς κ.λ.π.)ή προσωπικότητες με μεγάλη προσφορά στην Πατρίδα(Εμφιετζόγλου) τάσσονται κατά τού πρόωρου κλεισίματος των λιγνιτικών μονάδων.

Είμαστε ίσως στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα κατά των αιολικών μέ δεδομένο ότι ή Γερμανία βρίσκεται σε πολιτική περιδίνηση και υπερσκέληση της από την Γαλλία σε θέματα επικυριαρχίας και προσανατολισμού της Ευρώπης.

*Ο Άγγελος Ζορμπάς είναι διευθυντής της Α΄Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης