"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Ο Κώστας Μαράβας συνεχάρη τον ΠΟ Φήκης και στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ήταν το μεγάλο φαβορί του τελικού και  το απέδειξε και εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΟ Φήκης νίκησε με 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι κυπελλούχος της ΕΠΣ Τρικάλων.
Ο τελικός έγινε στην έδρα της Φήκης και την παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι.

Στο γήπεδο της Φήκης βρέθηκε και ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας στηρίζοντας και αυτός από την πλευρά του τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχία.

«Θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΟ Φήκης, στη διοίκηση, τον προπονητή και όλους τους παίκτες, για την πανάξια ανάδειξη του ως κυπελλούχος ΕΠΣΤ Νομού Τρικάλων.

Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο μιας ομάδας είναι αναμφίβολα οι παίκτες της. Ωστόσο, οι αθλητές προκειμένου να διατηρούν υψηλή απόδοση και να παραμένουν υγιείς, χρειάζονται να προπονούνται σε ένα ασφαλές και σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον. Οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή και ως τόπος να βοηθήσουμε αθλητές και συλλόγους  να κυνηγήσουν τα αγωνιστικά τους όνειρα στοχεύοντας ψηλά και καλά.  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι επιτυχίες που σημειώνουν οι  ποδοσφαιρικοί σύλλογοι του δήμου, οφείλεται εν πολλοίς στις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η δημοτική αρχή προς όφελος των αθλητών και των συλλόγων.

Ο Δήμος Πύλης συνεχίζει να εκσυγχρονίζει  αθλητικές εγκαταστάσεις

Στους νικητές αξίζουν μόνο οι καλύτερες ευχές! Μας κάνατε για ακόμα μια φορά υπερήφανους! Θερμά συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά, με την ευχή να συνεχίσει και στο μέλλον η ομάδα να γνωρίζει μόνο νίκες και χαρές» επισήμανε ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης