"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Ο Μητσοτάκης κάλεσε Ταμήλο και Κουτσονάσιο για τις θέσεις του Μπρατάκου και Παπασταύρου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Πρόσκληση από το Μαξίμου δέχθηκαν πριν από λίγο ο Μιχάλης Ταμήλος και ο Γιάννης Κουτσονάσιος προκειμένου να τοποθετηθούν στις θέσεις των Άγγελου Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου τις παραιτήσεις των οποίων έκανε δεκτές ο πρωθυπουργός.  

Αν η εποχή μας έπρεπε να χωρέσει σ’ ένα έργο τέχνης, σίγουρα θα της ταίριαζε το πορτρέτο των δύο νέων Τρικαλινών υποψηφίων υπουργών [αν αποδεχθούν την πρόταση]. 

 Έτσι κι αλλιώς η κυβέρνηση αρμενίζει στο πουθενά χωρίς κουπιά, χωρίς πανιά.

Η συμμετοχή του Μιχάλη Ταμήλου θα εκφράσει την αριστερή πτέρυγα της ΝΔ αφού οταν ήταν μικρός ήταν Μαοϊκός, μετά χάλασε. 

Κάποια μικρή ένσταση υπάρχει μόνο από τον Γιάννη Κουτσονάσιο o oποίος ζήτησε μία μικρη προθεσμία διότι δίνει εξετάσεις για διοικητής στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Έτσι , για να σκάσει ο Μιχαλάκης. 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνούμε απόλυτα.Καλύτερη επιλογή από αυτούς τους δύο έμπειρους και παντογνώστες πολιτικούς δεν υπήρχε..θα τους αφήσουν όμως τα κυκλώματα των Αθηνών η θα αισθανθούν απειλή και θα τους υπονομεύσουν?

  2. Πόσα χρήματα θα πάρουν??. Γιατί αυτοί οι δύο ,τζάμπα δεν δουλεύουν…Η ποιότητα και η αξία, πρέπει να αμείβεται ανάλογα..

    • Βρε 1.Μήπως και ο Μητσοτάκης το είχε αυτό στο μυαλό του εδώ και καιρό?δεν μπορεί να ήτανε τυχαίες οι δύο παραιτήσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου..και
      2.Μήπως τα δύο φιντάνια μας ,την είχανε στημένη την συνάντηση με τον Μαρινάκη ,με τους αφελείς διαγραφέντες ,προκειμένου να ανοίξει ο δικός τους δρόμος?

  3. Εναρμονίζονται πλήρως με το κυβερνητικό σχήμα. Κουμπώνουν….
    Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά δεν θα ξανασυμβεί.
    Ετοιμάστε με τις ευρωεκλογές και για εθνικές σίγουρα….

  4. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
    Σας συγχαίρω δημοσίως φίλε Μιχάλη και φίλε Γιάννη και θα σας πάρω και τηλέφωνο να σας συγχαρώ και προσωπικά.

  5. Κάποιοι σπάζουν πλάκα , αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή..Αν άτομα όπως οι εν λόγω κύριοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινωνίας μας, αυτό σημαίνει ότι έχουν χαθεί οι αξίες και εκείνα τα πρόσωπα ,που θα εμπνεύσουν την νεολαία μας ,για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και θα παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο που θα στηρίζεται σε μια κοινωνία δικαίου ..

  6. Τον Κουτσονάσιο μόνο Αρχιεπίσκοπο και εφευρέτη της πενικιλλίνης δεν τον κάνατε..Αν και κάπου διάβασα κάποιος να τον αποκαλεί και σύγχρονο Ιπποκράτη..

  7. Δεν είναι τυχαίο πάντως που ο Κουτσονάσιος εθεάθη μετά τις παραιτήσεις των επιφανών στελεχών της ΝΔ στα θεωρεία της Βουλής?που να κάθεται τώρα να δίνει εξετάσεις για διοικητής του νοσοκομείου? Εδώ γίνεται υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ άνευ εξετάσεων..Τον Ταμήλο δεν βλέπω να τον κάνουν ,γιατί ως Ολυμπιακός είναι με τον Μαρινάκη..

  8. Όταν είσαι υψηλόβαθμο στέλεχος από 50 και κάτι σου και αντί να είσαι πρότυπο εργατικοτητας εσυ κανείς κατάχρηση εξουσίας και μπαίνεις σε αγρανάπαυση ενώ άλλοι 70ρηδες συνάδελφοι σου δίνουν μάχες στην πρώτη γραμμή.. τότε προφανώς έχεις πολύ χρόνο για βόλτες στην Αθήνα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης