"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Ο Παπαστεργίου , η αντιπολίτευση και οι δεσμεύσεις λογαριασμών

lafarm

Σχετικά άρθρα

dimotiko symvoylio

Ενώ η αντιπολίτευση είχε σχεδόν συναποφασίσει να ζητήσει να τεθεί θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τελικά ο Δήμαρχος έκανε αυτός την κίνηση.

Είχε ήδη ζητήσει από τον πρόεδρο του Σώματος να συζητηθεί το θέμα. Κι έτσι, όταν σήμερα έφτασε στους δημοσιογράφους η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της επόμενης Πέμπτης, το θέμα με αριθμό 42 αφορούσε ακριβώς τη συζήτηση για τα “μέτρα αναγκαστικής είσπραξης”.

Τι λέει ο δήμαρχος; Όσα είχε αναφέρει και στην επιστολή του Δήμου, την περασμένη Δευτέρα, με την οποία έλεγε όσα δεν είχε πει για το σημαντικό αυτό θέμα. Πχ, ότι δεν γινόταν αλλιώς, ότι εν γίνεται ο Δήμος να χρεωθεί για το 5% όσων χρωστούν, ότι ορισμένοι λίγοι δεν πάνε να πληρώσουν ενώ οι περισσότεροι πληρώνουν, ότι ο δήμος δεν ξέρει τα ΑΜΦ των πολιτών, δηλαδή δεν τα αντιστοιχεί με πρόσωπα, κλπ.

Λίγο νωρίτερα, είχε έρθει και το κείμενο του Φυσάει Κόντρα, που έλεγε ότι πρέπει να συζητηθεί το θέμα. Αλλά άργησε…. διότι ο Παπαστεργίου το είχε ήδη κάνει πράξη….

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως “άργησε” το Φυσάει Κόντρα” όταν όπως λέει το ίδιο το ρεπορτάζ είχε ήδη στείλει νωρίτερα όχι μόνο την ανακοίνωση του αλλά και την αίτηση στη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου .Ανεξήγητα τα συμπεράσματα σας.

  2. Και καλά με αριθμό 42 το ενέταξε ο δήμαρχος γθα συζήτηση στην ημερήσια διάταξη σε σύνολο 45 θεμάτων; Πολύ ευαιασθησία και ευθυξία δείχνει. Θα πάθει τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης