"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Πάλι τα Τρίκαλα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις πιο έξυπνες πόλεις όπως διαφημίζονται μέχρι σήμερα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ότι αφορά τα Ελληνικά δεδομένα είμαστε πόλη πανέξυπνη, αλεπού λέμε….
    Τώρα για τα παγκόσμια στάνταρ, δεν ξέρω, δεν απαντώ, δεν με συμφέρει να απαντήσω!

  2. Την εξυπνάδα που την είδατε εδώ στα Τρίκαλα…Έχουν 2 χρονια να φτιάξουν μια πλατεία!Μάλλον η πόλη των προβληματικων ειναι!

  3. Είμαστε τόσο έξυπνοι, που έχουμε δημιουργήσει μία εικονική πραγματικότητα τύπου MATRIX, στην οποία βαυκαλιζόμαστε για τα 5G και δεν έχουμε δρόμο για να οδηγήσουμε και διάβαση για να περπατήσουμε! Θαρρώ πως είναι η πρώτη φορά στην τοπική ιστορία που ο δήμαρχος αδυνατεί να κερδίσει τον σεβασμό των δημοτών, παρά το -εικονικό- εκλογικό ποσοστό. Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι αν πήγαινε σε δεύτερη Κυριακή θα πήγαινε άπατος σαν τον Αγοραστό!
    Υ.Γ. Άραγε το golden boy της τοπικής πολιτικής σκηνής (Παπαστεργίου), πώς αισθάνεται για το πουλέν του(Σακκάς);

    • Ποιά 2η Κυριακή ? 60% πήρε στην 1η!

      Ενώ ο Περιφερειάρχης βρήκε με το ζόρι στη 2η, λόγω αποχής και διάσπασης της αντίπαλης παράταξης…

  4. Ακόμη μια παπάτζα του Δημητράκη έσκασε, δυστυχώς όμως στα χέρια του τωρινού Δημάρχου Σακκά…… Αίλουρος ο πολυχρονεμένος μας υπουργός, οφείλω να το παραδεχτώ, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια λίγο πριν αρχίσει το πατιρντι για τα κατορθώματά του! Από το 5G και τα trikalina bit coin βάλθηκε να μας ψηφιοποιήσει και σε πανελλαδικό επίπεδο…… Τώρα δε, φαγώθηκε με την AI δια πάσα νόσο….. Έχεις καρκαλέτσι; πονάει το δόντι ; Στη Siri. Πόσο αλάτι βάζουμε για το κοκορέτσι την Πασχαλιά; Μα στη Siri που αλλού θα ρωτήσεις…… Που θα μπει η κολόνα στήριξης για το τελεφερίκ του Ζιώγα στον Αϊ Ηλιά; Πάλι στη Siri…. Μη γελαστείς Γιωργάκη και ρωτήσεις τον Τραμπάκουλα να σε διαφωτίσει γιατί θα πας αδιάβαστος σαν το γιοφύρι του Καλατράβα στα σεισμόπληκτα! Δεν τη ρωτάς τη Siri δήμαρχε μπας και μας δώσει τη λύση πως να σκολάσουμε αυτήν την ερμοπλατεία και τους δρόμους που χορτάσαμε λασπουργιό….. Άχ, ξέχασα να ρωτήσεις δήμαρχε τη Siri να σου αναπτύξει πιθανά σενάρια για την επικείμενη μετακίνηση του Στρατηγού Σαράφη από την αρχική θέση του και ποιά διάταξη μάχης θα ακολουθήσουν οι αναρχοκομουνιστοσυμμορίτες μπας και τους πιάσεις στον ύπνο, αν και δαύτοι δεν χαμπαριάζουν ουτε απο Siri και ΑΙ έχουν φυλακτό με τη Παπαρήγα! Ουφ τα ‘πα και ξαλάφρωσα!

  5. Έχουμε “έξυπνη πόλη”(Παπαστεργίου) με “γκαφάλια” πολίτες(Ταμήλος)!!!
    Λάθος:
    Δεν έχουμε έξυπνη πόλη ,αλλά κατεστραμμένη και σκαμμένη πόλη ,με τους πιο έξυπνους και ικανούς πολίτες.
    Γκαφάλι είναι ο τέως δήμαρχος..

  6. Τους δρόμους που έχει να πέσει Πίσα κάτι αιώνες,τον περίφημο ποδηλατόδρομο,έχουν επισκεφθεί ποτέ ευρωπαϊκή χώρα;Στο Μπιλμπάο που ταξίδευα με κρουαζεροπλοιο πριν 30 χρόνια είχαν μέχρι δρόμο για αναπήρους.Με πορδες δεν βάφονται αυγά,που θέλετε να συγκαταλεγεστε κ στις πιο έξυπνες πόλεις,έλεος πια με την βλακεία.

  7. Μη μαλώνεις!
    Στην Ελλάδα η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι ούτε τοπική, ούτε αυτοδιοίκηση!
    Αν κάποιος από σας έχει ζήσει σε χώρες ανώτερες της δικής μας, θα είδε πως,τουλάχιστον οι δήμοι,είναι σε όλα τους,ανεξάρτητοι από την κεντρική εξουσία!
    Ο κάθε δημος αποφασίζει για την τύχη του,έχοντας εξασφαλίσει μεγάλο μέρος των οικονομικών του πόρων!!
    Για το λόγο αυτό στις μεγαλούπολειςτους,οι δήμαρχοι αποκαλούνται “κυβερνητες”
    Στο σημείο αυτό δικαιολογείς και το χαμηλό επίπεδο που ανήκουν οι Έλληνες τοπικοί “αρχοντες”!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης