"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Πάμε για “άγρια κόντρα” μεταξύ Γιώργου Καΐκη και Κώστα Κρεμμύδα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και έπαθλο τη δεύτερη Κυριακή ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φωτιά έχει πάρει το τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό μετά και την συμμετοχή στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου τεσσάρων νέων συνδυασμών.


Τούτων δοθέντων, με δεδομένη την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τον Δημήτρη Παπαστεργίου , το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στην δεύτερη θέση όπου εκεί θα γίνει η “μητέρα των μαχών” μεταξύ των παρατάξεων του Κώστα Κρεμμύδα και του Γιώργου Καϊκη. Με τα σημερινά δεδομένα, η «μάχη» αναμένεται ψήφο με ψήφο και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για τον τελικό νικητή της δεύτερης θέσης.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο Δημήτρης Παπαστεργίου θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί , ο Κώστας Κρεμμύδας εύχεται ευόδωση της σχέσης ΚΙΝΑΛ και Σύριζα , ενώ “ανεβασμένος” εμφανίζεται ο Γιώργος Καϊκης με τη στήριξη του ΚΚΕ .

Και βέβαια σε κάθε περίπτωση το μεγάλο ερωτηματικό είναι το ποσοστό που θα πάρουν συνολικά , ο Στέλιος Μπετσιμέας , ο Γιώργος Μητσιούλης , η Χρυσή Αυγή και ο Σπήλιος Τσιγάρας .

Υπομονή.

Εκλογές είναι, θα περάσουν.

Και θα βγάλουν και πολύ γέλιο.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν υπάρχει καμιά κόντρα, ο Καΐκης ειναι πιο μπροστά από τον Κρεμμύδα.
    Φτανει πια με τους ανεξάρτητους κομματικούς και τις κομματικές ταυτότητες που τις αφήνουν σπίτια τους. Χορτάσαμε κοροϊδία, δε θέλουμε άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης