"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.2 C
Trikala

Παναγιώτα Δριτσέλη : “Eίναι υποχρέωση και βούληση να αποκαταστήσουμε την αδικία “

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών εκφράζει η πρώην βουλευτής και εκ νέου υποψήφια, Παναγιώτα Δριτσέλη, διότι όπως υποστηρίζει “είναι υποχρέωση και βούληση να αποκαταστήσουμε την αδικία από την βαρβαρότητα”.

Η περιοχή μας έχει τεράστιες προοπτικές, αλλά για να αξιοποιηθούν αυτές θα πρέπει να υπάρξουν κατά την γνώμη μου δυο πολύ βασικές παράμετροι. Μέριμνα για δικαιοσύνη και βιωσιμότητα. Οι αναπτυξιακές μας προοπτικές είναι αστείρευτες τονίζει η Παναγιώτα Δριτσέλη.

Όπως επισημαίνει “το αγροκτηνοτροφικό, το περιβαλλοντικό, το τουριστικό, το πολιτιστικό μας απόθεμα είναι ανεξάντλητα. Τι μας λείπει όμως; Μας λείπουν πολιτικές που θα στηρίζουν τις κοινωνικές ανάγκες και πολιτικές που θα διασφαλίζουν υποδομές βιωσιμότητας και ποιότητας ζωής. Προϋποθέσεις για την ανάπτυξη, για παράδειγμα είναι οι επενδύσεις, αλλά είναι και η δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών σε αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας. Προϋπόθεση βιώσιμης ανάπτυξης είναι η κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, για να μην ερημώνουν τα χωριά μας στις ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές. Βιωσιμότητα είναι η μέριμνα για τους πιο ευάλωτους, για την φροντίδα των ατόμων με αναπηρία, για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας. Εμείς, λοιπόν, μια τέτοια ανάπτυξη οραματιζόμαστε για την περιοχή μας. Με οικονομική άνθηση που θα συνοδεύεται από κοινωνική ανταποδοτικότητα. Αυτή η προοπτική είναι εφικτή μόνο με μία άλλη κυβέρνηση που θα έχει στο επίκεντρο τις κοινωνικές ανάγκες, μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”. 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν σας πιστεύει κανείς, σας είδαμε όταν κυβερνήσετε, κανείς δεν θέλει να ζήσει τον εφιάλτη να ξανά κυβερνήσετε.

  2. Ας ξαναφέρουμε την περίοδο Μητσοτάκη, που επίσης είδαμε το έργο. Και μάλιστα προσφάτως. Τι να θυμηθούμε, τι να ξεχάσουμε. Το πρέντατορ, τον Πάτση, τους μετακλητούς, την αύξηση του χρέους της χώρας, την αύξηση του χρέους της ΝΔ, την εγκατάλειψη των πολιτών στην Αττική Οδό, την αύξηση της εγκληματικότητας, τις αναθέσεις στους κολλητούς, την λίστα Πέτσα, την μισή Εύβοια, την 107η θέση στην ελευθερία του τύπου, τα …καπαμά, τα 5 εμβόλια που φάγαμε τζάμπα, την γελοιότητα της αντιμετώπισης της Covid-19, τα, τα, το, την, τις κλπ, κλπ(δεν φτάνει ο χώρος, φωνάζει η Τρικκη-πρες).
    Ερώτηση προς τον ινστρούχτορα του ΣΥΡΙΖΑ: Ρε σύντροφε, μόνο εγώ θα κάνω αντιπολίτευση; Εσείς μουγκοί είστε; Και που να σας ψήφιζα κιόλας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης