"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Πολλά τα λεφτά …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε αργία, εν αναμονή του δικαστηρίου, τέθηκαν επτά υπάλληλοι του Τμήματος Συγκοινωνιών στα Τρίκαλα για το σκάνδαλο των διπλωμάτων που αποκαλύφθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Για την ακρίβεια πρόκειται για έξι υπαλλήλους στα Τρίκαλα και έναν στην αντίστοιχη υπηρεσία της Καρδίτσας, επίσης Τρικαλινό. Μαζί τους είχαν συλληφθεί και δύο ιδιοκτήτες σχολών οδηγών οι οποίες λειτουργούν στην πόλη των Τρικάλων.

Αυτό ήταν αναμενόμενο θα πει κάποιος, έτσι γίνεται συνήθως. Εκείνο όμως που δεν είναι συνηθισμένο είναι η πληροφορία του thessaliaeconomy.gr ότι σε τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στην Κύπρο ο ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, βρέθηκε χρηματικό ποσό πολύ μεγαλύτερο από τα φαινομενικά οικονομικά μεγέθη της υπόθεσης. 

Το νούμερο της κατάθεσης προκαλεί ίλιγγο, καθώς οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ! Και όταν λέμε εκατομμύρια ευρώ δεν αναφερόμαστε σε ένα ή δύο, αλλά σε μονοψήφιο αριθμό που ξεπερνά τα …πέντε!

Τα χρήματα έχουν δεσμευτεί και το μυστήριο αναμένεται να λυθεί στο δικαστήριο.

Πάντως είναι σημαντικό ότι ο κατηγορούμενος και κάτοχος του λογαριασμού, δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές και τέθηκε ήδη στη διάθεσή τους …

Κώστας Τόλης thessaliaeconomy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης