"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.7 C
Trikala

Πρωτοφανές! Δύο τρικαλινοί υπουργοί στη νέα κυβέρνηση!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Για πρώτη φορά στα χρονικά, (και μάλλον για τελευταία) δύο τρικαλινοί γίνονται υπουργοί! Αυτό δεν έχει καταγραφεί ποτέ άλλοτε. Κανά φεγγάρι ο Εξαρχος, ο Αλεξιάδης, ο Οικονόμου, λίγο πιο μετά περισσότερο ο Λέγκας με τον Χατζηγάκη και…. αυτό!
Αυτή τη φορά η υπηρεσιακή κυβέρνηση σαν να ήθελε να μας πει “χαλάλι βρε τόσα χρόνια, πάρτε δύο να ‘χετε’!
και ορίστηκαν, ο μεν Γιάννης Γιάγκος, υπουργός Εθνικής Αμυνας, ο δε Γιάννης Γκόλιας, υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.
ο πρώτος, έφτασε ως αεροπόρος στο ανώτατο αξίωμα για έναν στρατιωτικό, δηλαδή αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Πλέον, και υπουργός, έχοντας ξεκινήσει από τους δρόμους του Συνοικισμού στα Τρίκαλα, όπου και μεγάλωσε.

Ο άλλος, έχει “διπλή” τρικαλινή καταγωγή. Είναι και εξ αίματος και εξ αγχιστείας. Εξ αίματος, διότι η μητέρα του, Ελένη Κιοσσέ, είναι τρικαλινή. Εξ αγχιστείας, διότι νυμφεύτηκε τρικαλινή, την αδελφή της συζύγου του Δημήτρη Σιαφαρίκα (ταμία της Συνεταριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας και γνωστού στα μνπασκετικά πράγματα), τη Ράνια. Σημαίνων συγκοινωνιολόγος, έχει συντάξει μελέτη για το κυκλοφοριακό του Δήμου Τρικκαίων το 1992 και εξελέγη πέρυσι πρύτανης του ΕΜΠ, θέση αρκετά τιμητική.
Μπορεί να μείνουν για λίγες ημέρες υπουρογί, αλλά χαλάλι!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης