"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Πόρνη μπάλα!!! – Δοκάρι στις καθυστερήσεις στέρησε ιστορική πρόκριση στον ΑΟΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala – Η ρήση του Όσιμ βρήκε εφαρμογή σήμερα στην Λαμία. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Άγγελος Βέρτζος μετά από γέμισμα του Λώττα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν και τα Τρίκαλα έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μία ιστορική πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα δύο κατηγορίες πάνω από τους «κυανέρυθρους».

Υπήρχαν στιγμές σήμερα το απόγευμα στην Λαμία που κάποιος αδαής επι των αθλητικών δεν θα αναγνώριζε ότι τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες. Τα Τρίκαλα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πέναλτι του Μπιανκόνι αλλά στην συνέχεια ισοφάρισαν με τον Πέλκα και μέχρι το τέλος διεκδίκησαν την πρόκριση την οποία έχασαν στο τελευταίο λεπτό.

Ιδιαίτερη μνεία πάντως πρέπει να γίνει και στον Μιχάλη Ζαρόπουλο που κράτησε όρθια την ομάδα σε πολλές περιπτώσεις.

Τα Τρίκαλα πάντως έχουν και δικαιολογημένα παράπονα απο την διαιτησία. Το πέναλτι που δόθηκε στον Μπιανκόνι ήταν αυστηρό ενώ στο τελευταίο τέταρτο ο διαιτητής Φωτιάδης χαρίστηκε σε δύο περιπτώσεις σε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σάλιακα της Λαμίας.

Μπήκε δυνατά η Λαμία

Η Λαμία ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Μόλις στο 2’ ο Μπιανκόνι πλάσαρε τον Ζαρόπουλο αλλά ο Ντόσης έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Βραζιλιάνος της Λαμίας με κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Ζαρόπουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Τελικά στο 10’ η Λαμία κέρδισε την εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του Μπιανκόνι από τον Ντόση. Ο Μπιανκόνι ευστόχησε από την άσπρη βούλα σημειώνοντας γκολ με την Λαμία στο ντεμπούτο του για σημειώσει το 1-0.

Αντίδραση και ισοφάριση

Τα Τρίκαλα μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο αντέδρασαν και άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Στο 33΄ ο Πέλκας εκμεταλλεύτηκε λάθος των παικτών της Λαμίας στο κέντρο, προχώρησε λίγα μέτρα και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά. Η μπάλα βρήκε και τον Βύντρα, πήρε τροχιά ανοδική, ξεγέλασε τον Καχριμάν και έτσι τα Τρίκαλα ισοφάρισαν σε 1-1!!!

Πίεση χωρίς αποτέλεσμα η Λαμία

Στην επανάληψη η Λαμία πίεσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς όσες φορές χρειάστηκε ο Ζαρόπουλος είπε όχι. Τα Τρίκαλα αντιστάθηκαν σθεναρά αλλά δεν μπόρεσαν πάρα την διάθεση που είχαν δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί στην εστία του Καχριμάν. Στα τελευταία λεπτά είχαν πάντως τον απόλυτο έλεγχο προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να φτάσουν στο δεύτερο γκολ

Εάν ο διαιτητής Φωτιάδης ένα τέταρτο πριν το τέλος δεν χάριζε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σάλιακα ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική.

Λίγο πριν το τέλος πάντως ο Οικονομόπουλος έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή σουτ του Μπιανκόνι.

Δοκάρι στην εκπνοή!!!

Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν στην τελευταία φάση του αγώνα να πάρουν την πρόκριση με το δοκάρι του Βέρτζου στην εκπνοή!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης