"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.1 C
Trikala

Πώς ψήφισαν οι Θεσσαλοι βουλευτές για το 3ο Μνημόνιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρών στην κρίσιμη χθεσινή δήλωσε στη βουλή ψήφισε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη. Ναι ψήφισε η Άννα Βαγενά. Όχι η βουλευτής της χρυσής αυγής Δέσποινα Σβερώνη.

Από τη Μαγνησία ναι ψήφισαν οι Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Δανάη Τζήκα – Κωστοπούλου ,Κατερίνα Παπανάτσιου και Μάκης Μπαλής , ενώ ο Κώστας Δελημήτρος καταψήφισε τα μέτρα.

Πλήρη ταύτιση για τους τέσσερις βουλευτές του νομού των Τρικάλων, που ψήφισαν ΝΑΙ στο νέο μνημόνιο χθες στη Βουλή. Συγκεκριμένα, τα προαπαιτούμενα μέτρα για τη συμφωνία υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.Παναγιώτα Δριτσέλη, κ. Σάκης Παπαδόπουλος και Χρ. Σιμορέλης και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Θ. Σκρέκας.

Εγκρίθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα προαπαιτούμενα για τη σύναψη της συμφωνίας, με τους βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μιχαλάκη να ψηφίζει “παρών”, Σπύρο Λάππα και Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου να ψηφίζουν “ναι”

Σε δήλωσή τους οι Νίκος Κανελλής και Κώστας Ιατρόπουλος από το Βόλο μέλη της συνιστώσας «Ξεκίνημα», διαφοροποιούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλουν το τρίτο μνημόνιο.

ΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης