"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Σήμερα οι ανακοινώσεις κατά της σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας στο δημόσιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σήμερα στις 10.00 το πρωί οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, θα ανακοινώσουν τη δέσμη των προτάσεων κατά της ενεργειακής σπατάλης στο Δημόσιο. Οι ανακοινώσεις θα αποτελέσουν το πρώτο στίγμα της συνολικής πολιτικής που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης τον χειμώνα.

Τα κυβερνητικά μέτρα έρχονται δύο μήνες αφότου ο Θ. Σκυλακάκης και ο Κ. Σκρέκας είχαν παρουσιάσει παρεμβάσεις και οδικό χάρτη που όριζε τις προτεραιότητες και τις ευθύνες των δημόσιων λειτουργών.

«Είναι γεγονός ότι η άσκηση (σ.σ εξοικονόμηση ενέργειας στο Δημόσιο) έχει ξεκινήσει να υλοποιείται, και δεν έχει προσδοκώμενα αποτελέσματα στα πρώτα στάδιά της» παραδέχτηκε χθες Τρίτη με δηλώσεις του ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως επισήμανε, θα υπάρξει ένταση των προσπαθειών και αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα μείωσης κατανάλωσης, τότε θα τεθούν σε εφαρμογή εναλλακτικές λύσεις και αντικίνητρα χωρίς να αποκλείεται και το πάγωμα των προσλήψεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης