"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Σε δουλειά να βρίσκονται στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρόωρες ζυμώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στη κεντροαριστερά εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών σε δύο χρόνια στο νομό Τρικάλων.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ με σπασμωδικές και άστοχες κινήσεις αναζητά εναγωνίως ερείσματα και συμμαχίες στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς της περιοχής, με ομολογουμένως αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα.


Από την άλλη η Ν.Ε του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ κρατά πολύ συνετά στάση αναμονής, μιας και το κόμμα βρίσκεται ενώπιον θεμελιωδών πολιτικών αλλαγών και ίσως ιδεολογικού μετασχηματισμού το επόμενο διάστημα.


Αυτό που που πρέπει να γίνει κατανοητό και σίγουρα είναι πολιτικά ορθό, είναι ότι πριν την εκλογή νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ, κάθε διεργασία στο δημόσιο βίο είναι άκαιρη και άκυρη.


Η νέα ηγεσία που θα προκύψει στην ιστορική παράταξη από την εσωκομματική αναμέτρηση στις αρχές Δεκεμβρίου, θα είναι αυτή που θα καθορίσει τις κατευθύνσεις για πρόσωπα και προγραμματικές συμφωνίες, τόσο σε κεντρικό όσο και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Κώστας Κουτσονάσιος

Υφίσταται τελικά Δημοκρατία στη Ν.Δ ;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πράγματι πολύ πρόωρες και σπασμωδικές θα έλεγα οι ζυμώσεις, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αλλά ας όψεται η ένδεια του “μεγάλου κόμματος” στην εξεύρεση ανθρώπων, για τη στελέχωση των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων. Βλέπετε όλοι νοιάζονται για τα σίγουρα (πιο καλά βουλευτής-ινα που υπάρχει πιθανότητα να κερδίσω- σκέφτεται ο άλλος-η- παρά χαμένος εξ αρχής από χέρι) και όχι για το κόμμα.Έχει λοιπόν άδικο η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, που λέει, ότι όλα γίνονται για τις φωτογραφίες? Και αδιάψευστοι μάρτυρες, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην προχτεσινή συγκέντρωση. Αν θελήσει κάποιος να τις αποκωδικοποιήσει, τι συμπεράσματα θα βγάλει? Είναι τυχαίες οι θέσεις που επέλεξαν κάποια πρόσωπα? Οι δύο πρώην, έχουν βάλει στη μέση το Βαβύλη γιατί ήταν ένα από τα λίγα πρόσωπα του ΚΙΝΑΛ που παραβρέθηκε στη συγκέντρωση, άρα τα φώτα (φωτογραφίες) θα έπεφταν σίγουρα πάνω του. Οι άλλοι , επιλέγουμε τα σκαλιά και όχι τις καρέκλες (μη πάει ο νους σας στις άλλες καρέκλες για τις κανονικές μιλάμε), στηρίζουμε τις ζυμώσεις- χαλαρά, άνετα και λίγο από μακρυά, λίγο πιο αποστασιοποιημένοι, γιατί είμαστε αλλού- μη διανοηθεί κανείς να μας προτείνει και να μας βάλει σ αυτό το παιχνιδάκι – και μας ξεβολέψει από τα σίγουρα! Γιατί αλλιώς είναι μία ,έστω, σίγουρη θέση στη βουλή από μια άλλη σίγουρα χαμένη από χέρι. Τι να κάνει και το ΚΙΝΑΛ, μ αυτούς που έμπλεξε? Άδικο έχουν που λένε, εμείς έχουμε τώρα άλλα μπροστά μας, μ αυτά θ ασχολούμαστε? Αυτοί που έχουν λυμένα τα θέματα του αρχηγού, άς τρέχουν να προβληματίζονται για την κεντροαριστερά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης