"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Σε καμία άλλη χώρα…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, θα δώσει το 9ο κατά σειρά παιχνίδι προετοιμασίας της, ενόψει του νέου πρωταθλήματος που δε λέει να ξεκινήσει και κανείς δεν ξέρει και πότε θα αρχίσει.

Παγκόσμιο ρεκόρ προετοιμασίας κάνουν οι ομάδες στην Ελλάδα της Σούπερ Λιγκ 2 , της Γ Εθνικής και των ερασιτεχνικών τοπικών πρωταθλημάτων.

Πουθενά στην Ευρώπη, ακόμη και στην εμπόλεμη Ουκρανία δεν γίνεται αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας. Να μην διεξάγονται πρωταθλήματα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά εκτός της 1ης κατηγορίας.

Για του λόγου το αληθές, στην Ουκρανία που μαίνεται από πόλεμο, η Πρέμιερ Λιγκ είναι στην 5η αγωνιστική, η Πέρσα Λίγκα (2η κατηγορία) βρίσκεται στην 8η αγωνιστική και η Ντρούχα Λίγκα (3η κατηγορία) στην 7η αγωνιστική. Ενώ σε εξέλιξη και τα πρωταθλήματα νέων, το κύπελλο Ουκρανίας .

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα των Τρικάλων, ξεκίνησε προετοιμασία στις 3 Αυγούστου του 2022. Από το καλοκαίρι πέρασαν 73 ημέρες , μπαίνουμε στον χειμώνα και σε λίγο θα μας αφήσει και ο παλιός ο … χρόνος. Μπάλα όμως επίσημα πουθενά στον ορίζοντα.

Τελευταίος επίσημος αγώνας πρωταθλήματος που δόθηκε από πλευράς ΑΟ Τρίκαλα, ήταν στις 16 Απριλίου 2022 το παιχνίδι για την Σούπερ Λιγκ 2 στο στάδιο Τρικάλων με τον ΠΑΟΚ Β΄.

Μιλάμε δηλαδή ότι η έδρα του ΑΟΤ, έχει να φιλοξενήσει επίσημο αγώνα εδώ και 6 ολόκληρους μήνες, μισό χρόνο δηλαδή ή πιο λιανά 182! ημέρες. Και το σερί συνεχίζεται και δεν γνωρίζουμε που θα φτάσει. Θα πρόκειται σίγουρα για νέο ρεκόρ ποδοσφαιρικής απραξίας στη χώρα των … θαυμάτων.

Να μην σχολιάσουμε ότι δεκάδες σύλλογοι ανά την χώρα όλους αυτούς τους μήνες της απίστευτης αυτής ποδοσφαιρικής απραξίας δεν έχουν έσοδα από πουθενά ή ελάχιστα και καλούνται να πληρώνουν οι παράγοντες παίκτες, προσωπικό και ότι άλλο για να μην … διαλυθούν.

Κώστας Αναστασίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης